Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:07 | January 15, 2018

  The man that rescues dogs – vlog!

   

  MY VLOG FROM THE DOGSHELTER IS NOW LIVE!
  I VOLUNTEERED WORKED FOR “THE MAN THAT RESCUES DOGS”

   

  Here comes the first part from my trip to Thailand! As you know, I volunteer worked there with Michelle for The man that rescues dogs and yeah, it was so mixed emotions. The dogs are just truly amazing, and so is the staff and Michael dedicating their lives to this. But it was also hard to see so many dogs in need and what mean people have done to them before they were taken under Michaels wings. I’m so happy that I did this and it gave me so much and I grew as a person while being there. Thank you so much Michel for having us and for doing this to save the dogs ♥ You are a hero!
  To donate or to read more about this dog shelter, press HERE!

  ___________________________

  Här kommer första delen ifrån min resa till Thailand! Som ni vet så volontärjobbade jag där med Michelle för The man that rescues dogs och ja, det var så himla blandade känslor. Hundarna, de som jobbar där och Michael är hur fantastiska som helst och jag är så tacksam för att dom dedikerar sina liv för att rädda dessa hundar och göra dom friska igen. Men det var samtidigt så känsloladdat och de var svårt att se så många hundar som behöver hjälp och vad människor tidigare gjort mot dom innan dom hamnade under Michaels räddande vingar. Jag är så glad att jag gjorde detta och de är sjukt hur mycket jag växte som människa av att vara där. Tack Michael för att du tog emot oss och för allt jobb du lägger på dessa fina hundar ♥ Du är en hjälte!
  För att donera pengar eller läsa mer, tryck HÄR!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “The man that rescues dogs – vlog!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • fint!

   Reply
  • <3<3

   Reply
  • You have really good heart :)

   Reply
  • Thank you so much <3

   Reply
  • Great vlog <3

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thank you love <3

   Reply
  • Alla dessa vackra vovvar <3 Tack för att du var där och gjorde detta, och tack för att du delar med dig om det till oss, dina läsare. Min hund ligger här bredvid mig i min stora mjuka säng, mätt och trött, drömmar lite och tassarna rör sig. Det är det men önskar alla djur, få somna trygga och inte känna smärta, törst, hunger eller rädsla. Hjärtat går verkligen sönder när man ser hur illa andra hundar har varit illa men också så tacksam att dom får medicinskt vård och kärlek. Har donerat en summa, tack för ditt engagemang <3

   Reply
  • Jag vet <3 HELT magiska är dom! Varenda en <3<3 Vad fin du är, det värmer verkligen att höra detta <3 fler människor borde engagera sig och speciellt människor som har många följare för att inspirera så många det går att göra detta eller liknande ting. Alla liv är lika mycket värt <3 Mys extra mycket med din vovvis och så skickar jag massa kramar och tack för att du donerade en slant. ALLA slantar är värt så mycket - stora som små <3 tack!

   Reply
  • Hej Angelica! Jag har självklart donerat en peng. Men undrar hur gjorde du för att kunna åka ner och volontär jobba? Vem kontaktade, var det någon speciell hemsida du gick in på? Jätte tacksam för svar. Super fin video blev så rörd❤️

   Reply
  • Hej Angelica! ( fint namn hehe <3 ) Vad fint av dig - stort tack!! värmer massor. Just att åka ner och volontärjobba så kontaktar man Michael själv via FB bäst. Han tar dock inte emot volontärer så ofta och man måste verkligen kunna göra alla det sysslor som behövs. Detta gäller allt från att torka/plocka upp bajs ( nästan det man gör mest eftersom de är många vovvisar ), tvätta sår, lyfta de hundar som behöver, tvätta osv. Det är hårdare än vad man tror och väldigt psykiskt påfrestande ( jag grät dagligen där när jag kom hem från jobbet samt mycket efter när jag kom hem eftersom man bara vill hjälpa alla hundar ). Men skriv och kolla <3 Tack fina du! kram

   Reply
  • I love this post! :)

   https://ordinaryblondie9.blogspot.hr/

   Reply
  • Thank you <3

   Reply
  • Aw, this was such a cute video!

   Linda
   https://lindatenchitran.com/2018/01/15/velvet-bomber-jacket/

   Reply
  • Thank you <3

   Reply
  • Wow! <3

   Reply
  • <3<3

   Reply
  • Hey Angelica :)
   BEST VLOG EVER!! Those puppies/doggies are the cutest, I would like to adopt them all,
   but yeah my mom would not be too happy about that as we already have two dogs.
   Is it possible to go there and volunteer, because I didn’t find anything on his site.
   Anyway it’s amazing what you did :)
   Have fun on your next trip,
   kisses from Luxembourg <3

   Reply
  • Hi there <3 Thank you so much <3 Yes me too - but yes, my boyfriens is allergic as hell so I don't think he would like it. such a bummer :(( .. Yes it is possible but Michael picks just a very few amount of people every year since the persons coming need to know exactly what to do, don't be afraid of really working and seeing some really hard things with dogs in pain and so on. U need to be physically strong to be able to go there and yeah, it's harder than you think. But it's just AMZING seeing all these beautoful dogs getting their life back and being loved. Pricelss. The best way is to contact him on FACEBOOK :) thank you <3

   Reply