Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:39 | January 15, 2018

  Winter

  Vinter i Stockholm

   

  SNEAK PEEK / FULL LOOK COMING SOON
  PHOTOS BY ELLEN WALDTON

   

  It’s time to flyyyyyy! I’ve packed my bags and I’m just waiting for Alexandra to get here so we can fly off to Utah :) We will first fly to Chicago and then stay one night there before flying on to Utah. It’s a looooong ride but thank god for business class flights ( #YASS #THANKFUL )!!
  Well, one last snuggle with André before leaving for the airport. LOVE!

  ___________________________

  Det är dags att flyyyyyyga! Jag har packat min väskor och nu inväntar jag att Alexandra ska komma hit så vi kan flyga till Utah :) Vi kommer först att flyga till Chicago och sen sova där en natt innan vi åker vidare till Utah. Det är en låååång resa men tack och lov åker vi business class ( #YAS #TACKSAM )!! Dags att mysa lite med André innan det bär av till flygplatsen. KÄRLEK!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Winter”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här