Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:47 | January 19, 2018

  Cozy knit & fire place

  amangiriamangiriamangiriamangiriamangiriamangiri

   

  HAVING A COZY AFTERNOON IN FRONT OF THE FIREPLACE

   

  Okey, so on our room ( or more like on the backyard/terrace ) we had this super cozy fire place that we lit up every night and had tea and coffee in front of. HOW COZY?! It was just amazing! An then the view whit that.. breathtaking. We are as we speak on the airport in Phoenix waiting to board our plane to LAX. We got up at 05 this morning and then flew from Page to Phoenix. After the two first flights we have an 11 hour flight ahead of us from LA to Sweden until we are home. André’s parents are on a visit so as soon as I come home we’ll hang out with them this weekend ♥

  ___________________________

  Okej, så på vårt rum ( eller snarare på vår baksida ) hade vi en supermysig eldstad som vi tände varje kväll och drack tea och kaffe framför. HUR MYSIGT?! Så magiskt! Och sen med den där utsikten med.. helt sjukt. Just nu sitter vi på flygplatsen i Phoenix och väntar att få boarda vårt flyg till LAX. Vi gick upp 05 imorse och flög sedan från Page till Phoenix. Efter dessa två flyg väntar ett 11 timmar långt flyg från LA till Sverige. Andrés päron är på besök denna helg så vi ska bara umgås med dom när jag kommer hem ♥


  30 kommentarer  30 kommentarer om “Cozy knit & fire place”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här