Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:58 | January 21, 2018

  A beautiful world

  utahutahutahutahutahutahutahutahutah

   

  IN UTAH WITH OLE HENRIKSEN

   

  Dear Sunday, I love you! Haha. There is something holy with this amazing day!! I started my morning by waking up at 08.30 and had some coffee with Andrés parents before they went back to Varberg. After that I’ve just been to the gym, watched some series with André and eaten Ramen at Ringen. YUMMIE! André and I are just going to stay in bed the rest of the evening and chill. New vlog coming up tomorrow btw! Xx

  ___________________________

  Kära, underbara söndag, jag älskar dig! Haha. Det är något speciellt med denna magiska dag!! Jag började morgonen med att vakna vid 08.30 och drack kaffe med Andrés föräldrar innan de åkte hemåt. Efter det har jag varit på gymmet, kollat på serier med André och ätit Ramen på Ringen. MUMS! André och jag ska bara ligga kvar i sängen resten av kvällen och softa. Ny vlogg kommer imorgon babes! Xx


  21 kommentarer  21 kommentarer om “A beautiful world”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här