Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:34 | January 22, 2018

Desert drift

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
monkimonkimonkimonkimonki

 

CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM MONKI, HERE_TOP FROM ASOS, HERE_
_JEANS FROM WEEKDAY, SIMILAR HERE_BOOTS FROM SCORETT, SIMILAR HERE_
_CAP FROM GINA TRICOT, HERE_

 

Started my day with a workout with Simon at SATS. Best possible way! I’m back home now working from my laptop. My jetlag is REAAAAL so I’m feeling a bit tired and almost “sick” even tho I’m not. Just going to work from home today and then meet up with Michelle for a coffee to hear everyhgin about her trip to Hawaii and LA! I’ve missed her so much.  Later on today I’m having a dance class with Amir IF I feel better! xx

___________________________

Började min dag med ett träningspass med Simon på SATS. Bästa sättet att starta dagen! Jag är tillbaka hemma nu och sitter och jobbar med laptopen. Min jetlag är REAAAAL så jag känner mig så trött och hängig och nästan “sjuk” även fast jag inte är det. Jag ska bara jobba hemifrån idag och sen möta upp Michelle för en kaffe och höra allt hon har att berätta om Hawaii och LA! Har saknat henne massor. Senare ikväll ska jag ha dansklass med Amir OM jag känner mig bättre! Xx

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

22 Responses to “Desert drift”

 1. Rich on

  Absolutely STUNNING pictures!! Style Grace and just all around Beauty! You Rock :) So happy you had a great trip. We hope you feel better :) Have a nice day!

  Reply
  • angelicablick on

   JA! Jag tänkte de :D om ni vill? Jag har testat deras sensitive serie nu och älskart! tänkte gör en sån vlog så fort jag är tillbaka från Australien :D har lite andra vloggar som ska komma upp här först! kraaaam xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.