Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:34 | January 22, 2018

  Desert drift

  monkimonkimonkimonkimonki

   

  CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM MONKI, HERE_TOP FROM ASOS, HERE_
  _JEANS FROM WEEKDAY, SIMILAR HERE_BOOTS FROM SCORETT, SIMILAR HERE_
  _CAP FROM GINA TRICOT, HERE_

   

  Started my day with a workout with Simon at SATS. Best possible way! I’m back home now working from my laptop. My jetlag is REAAAAL so I’m feeling a bit tired and almost “sick” even tho I’m not. Just going to work from home today and then meet up with Michelle for a coffee to hear everyhgin about her trip to Hawaii and LA! I’ve missed her so much.  Later on today I’m having a dance class with Amir IF I feel better! xx

  ___________________________

  Började min dag med ett träningspass med Simon på SATS. Bästa sättet att starta dagen! Jag är tillbaka hemma nu och sitter och jobbar med laptopen. Min jetlag är REAAAAL så jag känner mig så trött och hängig och nästan “sjuk” även fast jag inte är det. Jag ska bara jobba hemifrån idag och sen möta upp Michelle för en kaffe och höra allt hon har att berätta om Hawaii och LA! Har saknat henne massor. Senare ikväll ska jag ha dansklass med Amir OM jag känner mig bättre! Xx


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Desert drift”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här