Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:59 | January 23, 2018

  Morning yoga

   

  MORNING YOGA 

   

  We started the day with sunrise yoga during  one of the mornings in Utah. It was freezing cold but it was so cozy anyway since the sky was pretty amazing, there was fires lit everywhere and the smell of coffee was in the air :) There is seriously NOTHING better than the smell of coffee in the morning.. are u with me on that one? LOVE IT! Anyway I just got back from town after a lunch with Fang and getting some last stuff for Australia. Leaving on thursday for two weeks and I CAN’T WAIT!! I’ve never been there before so I’m really excited for it! We are first going to Perth for 1 week and then Sydney for 1 week. Please hit me up with your best advice on anything regarding Australia :D !! LOVE

  ___________________________

  Vi började dagen med morgonyoga en utav dagarna i Utah. Det var snorkallt men ack så mysigt ändå pga den vackra utsikten, eldarna de tänt överallt samt doften av kaffe som spred sig över oss :) Det finns INGET bättre än kaffelukt på morgonen.. håller ni med?! ÄLSKAR DET! Men men, kom precis hem nu efter en lunch med Fang och fixa det sista inför Australien. Åker ju på torsdag och stannar två veckor – 1 vecka i Perth och sen 1 vecka i Sydney. Ni får hemsk gärna ge tips till mig :D!! KÄRLEK


  17 kommentarer  17 kommentarer om “Morning yoga”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det här är så jäkla magiskt vackert! Vilken start på dagen <3

   Reply
  • Bodde i Sydney i 4 månader 2016 och där är så jävla underbart! (Och foto/instavänligt!!!) Det absolut bästa och ett MÅSTE är Grounds of Alexandria! (Googla!) Helt underbart smultronställe! Svårt att förklara, men typ marknad/restauranger, och sååå vackert! Öppet på helgerna. En marknad som är varje lördag i världens mysigaste område är Glebe market i området Glebe som är såå mysigt. (Bodde där:) Ta färjan över till Manle Beach och käka brunch på Three Bean. (Australien är brunchernas drömland!!!?) Sen kan man åka till Bondi Beach och gå en supernice coastal walk därifrån till bronte Beach (min favvostrand). Sjukt vacker hike! Man går också förbi Coogee Beach och där ligger Coogee pavilion. En jättenice restaurang/drinkställe. Alltså det finns såå mkt att tipsa om! (Säg till Om du vill att ja följer me som guide?) Bara att fråga om du vill veta mer. Kolla in min insta också om du vill se:) ➡️ _vagabond_spirit_
   Ha de grymt i Au!

   Reply
  • Magic <3

   Reply
  • Perth är såå mysig! Bodde där ett halvt år! Saker man borde se där är Fremantle och där en restaurang som heter Little Creatures! Elisabeth Quay är fin på kvällarna och mysiga ställen är bla the stables bar, petitions, the Avery, The Flour Factory och Sneaky Tonys! Området Northbridge har skitmycket roliga ställen överlag! Njut av resan och tack för din fina blogg! ?

   Reply
  • Alltså… WOW! Det ser så jäkla härligt ut ändå!! :)

   Reply
  • Når du kommer til Sydney må du se the northern beaches! Jeg vil anbefale å dra til Palm Beach (fra home and away..) og gå tur til the lighthouse. Middag/ sen lunch på ‘the newport’ er også til å anbefale! Amazing burgers, views og den fineste location.

   Reply
  • Har bott i Sydney snart 1,5 år och rekommenderar verkligen att ta färjan från Circular Quay (Operahuset ligger där) till Watsons Bay. Där finns det en beach club där man kan äta god lunch och sedan gå till stranden Camp Cove. Den ligger lite gömd men det är så fint där. Att ta färjan är ett bra sätt att se staden på. Sedan såklart klassikern, coastal walken mellan Coogee och Bondi, tar ungefär 1,5 timme att gå sträckan, beror på hur mycket man stannar. Det är otroligt fint och på vägen går man förbi Clovelly, Bronte och Tamarama bland annat. Om du har tid är mitt tips också att gå över Harbour bridge, dels är det fin utsikten under promenaden och när man kommer fram till andra sida är det bra utsikt över operahuset och bron tillsammans. Det finns också några mysiga caféer i Kirribilli (stadsdelen på den sidan av bron), bla Celcius café. Australien allmänt är perfekt för frukost ute, finns så stort utbud av bra frukostställen. Bodhi är en bra vegansk resturang som ligger precis vid St Mary’s Cathedral, Kindness café i Darlinghurst är asiatiskt och veganskt, The Commons är ett lite ställe men så mysigt, ligger också i Darlinghurst.

   Reply
  • It just looks incredible. And YEEEES, the smell of coffee is awesome no matter of the time haha.

   x Gitta // http://www.gittawitzel.com

   Reply
  • Vackra bilder!

   Reply
  • Jeg er fra Norge og har vært fast leser av bloggen din i flere år nå! Jeg blir veldig inspirert av stilen din, og har i det siste også latt meg veldig inspirere av ditt forhold til trening! Selv er jeg veldig glad i å trene, men det blir for det meste eksplosive beinøkter for min del.. Skulle veldig gjerne blitt flinkere til å for eksempel trene mage- og ryggmuskler! Har du noen tips til noen bra “abs workouts”? Og når det kommer til “leg days”, hva er dine favorittøvelser?

   Reply
  • Jag gillar dig Angelica och har alltid gjort. Men återigen ställs jag inför frågan om inte influencers alls reflekterar kring detta. Du är ju inom din bransch inte alls ensam om detta. Bara de senaste månaderna har du varit i Asien, Afrika, USA och nu ska du till Australien. Jag glädjs för din skull för ditt roliga och varierande arbete. Jag menar inte att du ska skämmas för dina möjligheter och för dina resor. Men fakta är fakta det håller inte att vi ska flyga såhär långt och ofta. Dina tidigare svar om att du åker kollektivt och inte äger någon bil räcker ingenstans tyvärr.

   Från Naturskyddsföreningens hemsida: Nästan 90 procent av svenskarnas flygande är utrikesresor. En resa till Thailand för en enda person ger lika mycket utsläpp som en genomsnittlig personbil ger under ett helt år (cirka två ton). Det är också lika mycket som en persons hela hållbara utsläppsutrymme för ett år.
   https://www.naturskyddsforeningen.se/sveriges-natur/2013-5/fem-fragor-om-flygresor
   https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/fler-tar-flyget-trots-klimatpaverkan

   Kan även rekommendera att läsa i detta kommentarsfältet https://sandrabeijer.elle.se/page/2/

   Du har mycket makt och inflytande iom din framgång. Använd den väl ❤️

   Reply
  • Tack för din kommentar, och självklart försöker jag ta hänsyn till det så mycket som går. Och bara för att svara på de du skrev så har jag inte bara inte ägt en bil någonsin och åker kommunalt ( min mamma har heller aldrig ägt bil under hela min uppväxt utan bara åkt kommunalt eller med cykel själv eller med mig ) så äter jag dessutom inte kött heller som är den absolut största miljöboven vi har. Så där tar jag bort en stor del med. Man skulle kunna sluta att göra allt: sluta äta kött, inte åka bil, båt eller flyg osv – men jag försöker mitt bästa för att göra så gott jag kan iallafall. Vi alla får göra vårt bästa och tänka så gott vi kan! Reste aldrig utomlands som liten upp tills jag var ca 18 ( förutom 1 gång till Turkiet men aldrig annars ) och kommer nog inte resa så värst sen när jag blir äldre och skaffat familj osv. Det är mer nu jag gör de :) så så tänker jag. KRAM <3

   Reply
  • It looks so beautiful there!

   I am wondering Where the colourful tights you’ve vern wearing on insta during the last days is from? <3 xx

   Reply
  • Oh wow that sunrise yoga looks crazy amazing!

   And yayy to you finally coming to Australia! If you have the chance, check out Lake Hillier – the lake is pink! It’s a little out of Perth but you can make it into a roadtrip. I haven’t been there before but heard its really pretty. For Sydney, the Bondi to Coogee coastal walk is pretty scenic. You can chill in Bondi Icebergs after that since its been pretty hot lately. Typical tourist sights would be the Opera House and Harbour Bridge but my favourite place to see all this plus the cityscape is at the Pylon lookout (go up one of the pillars on the Harbour Bridge). Or the Royal Botanic Garden for both the Opera House and the Harbour Bridge in the background.

   Have fun in Australia! xx

   Joanne
   http://www.struckbysunshine.com/

   Reply
  • Bodde i Sydney i fyra år, men är numera bosatt i Berlin. Kawa i Surry Hills är ett jätte mysigt fik och lunch ställe, Sushi on Stanly är ett härligt Japansk ställe, ser inte mycket ur för världen men sjukt god mat! *The Shop & wIne bar” i Bondi är super litet cafe men himla mysigt efter en dag på stranden. ‘A Tavola’ i antingen Darlinghurst eller Bondi är också varmt att rekommendera, ganska dyrt men sjukt god mat! Hoppas du kommer ha en otroligt härlig resa!

   Reply
  • Gud så kul att du kommer till Sydney! Jag själv studerar här och fullkomligt älskar det! Förutom tipsen du redan som du inte får missa gäller ju staden Sydney, men jag trycker på att du definitivt måste ta dig åtminstone en dag utanför Sydney också.
   Det mest självklara första förslaget är Blue Mountains. Du kan antingen ta tåget dit i ca tre timmar, vilket tar dig till Katoomba där du med en fem minuters buss tur kommer till Three Sisters och Scenic world (googla så får du se vad jag menar) Ofattbar utsikt och “attraktionerna” är jättehäftiga. Om du vill upptäcka lite mer avskilda områden i Blue Mountains rekommenderar jag en biltur (där har jag tyvärr inga tips på exakt var du borde åka, men en enkel googling borde lösa det åt dig :) )
   Nästa förslag: Jervis Bay. Booderee national park har fantastiska stränder, varav en, Hyams beach har tydligen världens vitaste sand. Cave beach är perfekt för surfning (för en nybörjare som jag dårå hehe )
   Sedan finns Stockton sand dunes, royal national park (googla 8 figure pools), hunter valley (vingårdar osv).
   Längtar tills jag får se underbara bilder på din blogg från min favoritstad! Miljoner kramar och välkommen <3 Catherine

   Reply
  • Roadtrip från Perth till Lucky Bay! Var i Perth några veckor hos en vän, finns så mycket vacker natur att campa i.

   Reply