Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:45 | January 27, 2018

RANDOM SNAPS

UNCATEGORIZED 2

 

RANDOM SNAPS

 

YEY! Finally made it to Perth last night! The flight(s) was soooo long and yeah it takes a while to get here haha. BUT I’M HERE!
Just wanted to give you a quick holla and let you know I made it! I was sooo tired last night so after landing we ate some and then just celebrated Australian day a bit before crashing into bed. I’m here with my babygirl Filippa and the first week hanging out with our friends Elliott, Zach and Jaxon. Today we just went into Perth for a stroll, hung out at the beach and now tonight we went to our friend Jaxons house with his family and friends for food and just a good hang-out. Tomorrow we are all going to Rottnest Island!! I’M SO HAPPY!

___________________________

YEY! Äntligen är jag i Perth! Efter några långa flygtur(er) så kom jag fram.. ja det tar ju sin lilla tid att komma hit haha. MEN NU ÄR JAG HÄR!
Ville bara hojta här att jag kommit fram ordentligt! Jag var sååå trött igår när vi kom fram så efter vi landat så åt vi lite mat och firade Australian Day en kortis innan vi däckade i sängen. Jag är ju här med min tjeja Filippa och nu första veckan hänger vi med våra vänner Elliott, Zach och Jaxon. idag åkte vi in till “stan” i Perth och bara gick runt, hängde på stranden och sen nu under kvällen stack vi hem till Jaxons hus med hans familj och hans vänner. Imorgon ska vi äntligen till Rottnest Island!! JAG ÄR SÅ PEPP!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

7 Responses to “RANDOM SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.