Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:55 | January 30, 2018

  Australia, you damn good.

   

  AUSTRALIA U ARE AMAZING!

   

  Finally I get a chance to update! Our wifi hasn’t been working at all these past two days and it’s been impossible to answer emails, text messages, blogging or posting anything on instagram. The wifi is still really bad but now I finally got some pictures up haha! We are having a really good time here in Australia :) Yesterday we did a long roadtrip from Perth to the south side. today we’ve been around here trying to find some kick-ass loocations but unfortunately the weather hasn’t been so good today and neither tomorrow is gonna be so good. Tomorrow we are heading back to Perth so then I’ll have wifi again. Anyway, here are some snaps from the first day!

  __________________________

  Äntligen kan jag uppdatera! Vårt wifi har varit helt omöjligt de två sista dagarna så jag har inte kunnat svara på mail, sms, bloggat eller ladda upp nått på insta. Wifit är rätt kasst nu med men funkar iaf haha! Vi har det hur nice som helst iallafall här i Aussie :) Igår bilade vi mest hela dagen från Perth till södra sidan. Idag har vi också bara åkt runt i bilen för att försöka hitta några feta locations men vädret har inte varit helt på vår sida, och likadant ser de ut att bli imorgon. Imorgon bär det av tillbaka mot Perth igen så då kommer wifit funka igen. Men men, här kommer lite bilder från första dagen!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Australia, you damn good.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här