Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:29 | February 1, 2018

Créme

amangiriamangiriamangiriamangiriamangiriamangiriamangiriamangiri

 

CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM RIVER ISLAND, HERE_KNIT FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_
_JEANS FROM ASOS, HERE_HAT FROM LACK OF COLOR_BOOTS FROM H&M, SIMILAR HERE_

 

Breaking my aussie pictures with an outfit from Utah I haven’t showed you yet! I have some piccys left to show you there. I hope you don’t mind :) I mean, this surrounding here is mind blowing – am I right? So today is our last day in Perth before going to Sydney. It’s a bit sad but i’m also so stoked to see Sydney as well. Time to pack our bags and get the most of the daaaay!

___________________________

Bryter av mina bilder från Aussie med en liten outfit från Utah som jag ännu inte visat er! Jag har en del bilder kvar att visa er därifrån. Hoppas de är okej :) Jag menar, kolla bara utsikten här.. helt sjuk, eller hur? Idag är vår sista dag i Perth innan vi drar till Sydney. De är lite ledsamt men de ska samtidigt bli så kul att se Sydney. Dags att packa här och få ut det sista av dagen!


21 kommentarer



21 kommentarer om “Créme”

  I see your stories in Instagram days ago! I hope you show more of your personality and you with your friends and family photos not only travel and bikini!! Your insta need a new life hahaha ?☺️ I mean show us a lot about your day! Post more about your day! Outfits and lunch or dinner or your day with your friends, family! I love “through my phone” so much cuz it’s show your week details. hope you get what I am trying to say ? you don’t have to be perfect, because perfect is boring.
  x love u ?I really hope I don’t bother you ???

  Reply

  Beautiful Pictures! I’d have to say that there is no background that you don’t fit in with, lol :) And those eyes, well good luck trying to find a background prettier than yours, I’m just sayin :) You have amazing taste with everything. Thanks for sharing and travel safe :) Say hi to your amazing Andre from us please

  Reply

  så fina bilder!! du är sååå inspirerande
  har en fråga vilken storlek har du på din svata med vit monki jacka :D <3

  Reply

  Angående monki jackan, hur lång är den? Jag är 163 & väger 54 vill att jackan ska vara ”lång” att den täcker gumpen, är jätte osäker på vilken storlek jag ska ta för vill inte ha den fööör stor heller . Den är slut i butik därför jag frågar. Din sitter helt perfekt på dig?
  Bästa bloggen ??

  Kram!

  Reply

  Den kommer nog sitta bra då :) beroende vad “lång” är för dig? Jag är 165 och väger samma och den sitter bra på mig! lite ocersize och täcker rumpan!

  Reply

  Jäklar vad du får mig att vilja åka till Utah! Å, halsbanden! Vart kommer de ifrån? :)

  Reply

  Hej, undrar vilken modell och storlek du har på din hatt från lack of colors? Såå tacksam för svar! ❤️

  Reply

  Love love these pictures. You always have the best pictures, best outfit and the best makeup :)

  Reply

  Älskar verkligen miljön som ni har fotograferat i och du lyckas få ihop en outfit som verkligen smälter in och skapar MAGI :D

  Reply

  I LOVE LOVE this outfit and I’m dying to get one of Lack of Color’s hats :D Did you measure in regards to sizing? My head is 57cm tight, but I don’t want the hat to be too big either :D

  Reply

  Hej! Så fantastiskt fina bilder!! Vet du vad för objektiv/Camera som använts vid detta fototillfälle? Tacksam för svar ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här