Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 07:57 | February 5, 2018

  Valley of the Giants

  VALLEY OF THE GIANTS

   

  Sorry for my radio silence these days but yeah, me and Filly are just having the best time ever and since she’s moving here I want to spend as much time as I can with her and not by a laptop. I started crying today cause it actually got to me that she’s gonna live on the other side of the world apart from me…
  Luckily I LOVE AUSTRALIA and will for sure come back sooner than I think actually and i’ll visit her more than once, that’s for sure.
  I only have 2 days left here until I travel back to boring Sweden. Can’t say I’m looking forward to it after living THE life here for two weeks with my bestie. I miss André and my friends/family like crazy so that is the only thing I’m looking forward to in Sweden haha. And hey!! Filippa is looking for work in Sydney so if any of you know anyhting about work – PLEASE DM her on her insta @filippalund ♥ U tha best!

  ___________________________

  Ledsen för min radio silence här dessa dagar men ja, jag och Filly har det så jäkla nice här och lever livet i Aussie. Och eftersom hon ska flytta hit så vill jag spendera så mycket tid jag kan med henne innan jag åker hem och inte vid en dator. Jag började gråta idag när jag verkligen insåg att hon ska bo på andra sidan jorden ifrån mig..
  Som tur är så ÄLSKAR JAG AUSTRALIEN och kommer komma tillbaka fortare än jag tror och besöka henne mer än en gång.
  Jag har bara två hela dagar kvar här innan jag åker tillbaka till tråkiga Sverige igen. Kan inte säga att jag ser fram emot det mer än att jag veeerkligen saknar André och mina vänner/familj nu. Men men, HÖRNI!! Filippa letar jobb här i Sydney så vet någon av er någon som söker så får ni mer än gärna skriva ett DM till henne på insta – @filippalund ♥ ni är bäst!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Valley of the Giants”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • So fun to see your perspective on Perth/ WA, I live here and can often take things (like Rottnest!) for granted, but I do love these forests! Definitely worth the drive to explore!
   xx Jenelle
   http://www.inspiringwit.com

   Reply
  • Move there, gurl! You are a blogger, that is like… The BEST job, you can move anywhere, anytime you want! Follow your dreams.

   Reply
  • Det ser riktigt nice ut! Som vanligt så fina bilder! :)

   Reply
  • Fina bilder!

   Reply
  • Så himla snygga bilder, har du något tips på hur man får besökare till sin blogg?
   Jag är 17 år och bor i Lund. Min absolut största dröm är att bli en bloggare, inte för att bli känd utanför att bilder och mode är det BÄSTA jag vet i hela världen. Jag har startat en blogg men det är bara min mamma och några av mina kompisar som läser den, själv lägger jag ner mycket tid och tycker att bilderna är bra. Men ingen hittar dit. Hur ska jag göra för att kunna bli något inom detta? Studentstessen börjar smyga sig fram och jag vet inte hur jag ska göra? Tack på förhand bästa du. KRAM

   http://johannabrege.com

   Reply
  • These photos are all so gorgeous!

   Linda
   https://lindatenchitran.com/2018/02/04/valentines-day-gift-ideas-2/

   Reply