Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:12 | February 8, 2018

Acai bowls & Smoothies

TRAVEL

 

 

ACAI & SMOOTHIE TIME IN PERTH

 

Had a little Acai lunch one of the days in Perth with the boys and Filippa :) I looove Acai, seriously. Could eat it for breakky, lunch and dinner hahaha. Anyway I’m in Doha as we speak, waiting for my last flight. I had the best flight ever from Aussie to Doha since I managed to sleep for 9 hour straight(!) .. I guess I was tired haha. Well if everyhting goes well I should be back in Sweden around 12 :) I saw that the snow is back and that makes me soooo happy!! I rather come home to loads of snow than a grey and rainy view.

___________________________

Körde en liten Acai-lunch i Perth med grabbarna och Filippa en utav dagarna :) Jag äääälskar ju Acai så de var nice. Skulle kunna äta det till frulle, lunch och middag typ hahahha. Men men, nu är jag iaf i Doha och inväntar mitt sista flyg som ska ta mig hem till Sverige. Jag hade bästa flyget hem från Aussie till Doha eftersom jag lyckades sova 9 timmar i sträck(!) haha.. jag var uppenbarligen trött haha. Ifall allt går som de ska så landar jag 12 runt lunch på svensk mark igen :) Jag såg att snön är tillbaka och det gör mig sååå glad!! Kommer hellre hem till de än ett grått och dystert Sverige.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

18 Responses to “Acai bowls & Smoothies”

 1. World By Tina on

  Själv blev jag så besviken när snön kom tillbaka – i måndags var det liksom brå himmel, strålande sol, fågelkvitter och gröna gräsmattor – sen blev det vitt. Kände mig lurad.

  Reply
  • angelicablick on

   VA!? Blev du? sååå mysgt ju!! haha. Jag har hellre vitt än helt dött o grått! MEN solen får gärna stanna såklart! kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.