Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:03 | February 20, 2018

  Bridge Climb

  bridge climb Sydneybridge climb Sydneybridge climb Sydneybridge climb Sydneybridge climb Sydneybridge climb Sydney

   

   

  BRIDGE CLIMB WITH FILLY & ASH ♥

   

  I met up with my little nugget Ash in Sydney since she was there the same time as us and did the bridge climb – SO COOL! It was such an amazing view! I met Ash in Sweden during the Daniel Wellington event and she is seriously the sweetest girl ever! Btw, have any of you done the bridge climb before? Like I wrote – it was so pretty up there and so much fun doing it.
  Today it’s tuesday and I’m meeting up with Ellen today to shoot some good content :) looking forward to it! After that I’m going to a class at Fightbox before meeting up with Amir again to plan a new dance video!!

  ___________________________

  Mötte upp min lilla nugget Ash i Sydney när vi var där eftersom hon var där med och då gjorde vi Bridge climb ihop – SÅ KUL! Det var sjukt fint högst upp på bron, utsikten var magisk! Ash och jag möttes första gången i Stockhlom när Daniel Wellington hade sitt event och hon är verkligen en sån fin tjej! Har någon av gjort Bridge climb förresten? Som jag skrev – utsikten var helt sinnes och de var verkligen så kul.
  Idag ska jag möta upp Ellen och fota lite roliga grejer :) Det ser jag fram emot! Efter det ska jag träna ett pass på Fightbox och sen träffa Amir för att planera nästa dansvideo!!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Bridge Climb”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här