Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:41 | February 20, 2018

  Winter wonderland

  YSLYSLYSLYSLYSLYSLYSL

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_COAT FROM ZARA, SIMILAR HERE_JEANS FROM BIKBOK, HERE_
  _BOOTS FROM ASOS, SIMILAR HERE_TSHIRT FROM & OTHER STORIES, HERE_
  _HAT FROM LACK OF COLOR, SIMILAR HERE_BAG FROM YSL, HERE ( SMALLER SIZE )_

   

  A look from a couple of weeks ago that I totally forgot about! Thank you Ellen for reminding me haha. I remember this day so well – the sun was finally shining and the snow was looking so pretty :) Just like today!  I love that me and Ellen finally has booked two days in a row when the sun ACTUALLY was out and shining haha. It makes the pictures turn out so much better than when it’s grey and cloudy haha.
  I just got back from a kick-ass workout at Fightbox with Lisa! We killed it for sure! André are having his last class of the day as we speak and I got so inspired by Lisa when she told me she was making a crumble pie so that is exactly what I’m going to do now before André gets back so we have something to snack on when we start watching the series “Bron”! We’ve heard so good stuff about it so we are giving it a go tonight! LOVE

  ___________________________

  En look från några veckor sedan som jag helt glömt bort! Tack Ellen för att du påminde mig haha. Jag kommer ihåg den här dagen så väl – solen sken för första gången på så länge och det var sjukt fint ute med all snö :) Precis som idag! Jag älskar att jag och Ellen äntligen prickat in två soliga dagar att fota på de senaste gångerna. Bilderna blir ju så mycket bättre då! Istället för grått och massa moln liksom.
  Jag kom precis tillbaka hem efter att ha kört ett köttigt pass på Fightbox med Lisa! Vi körde på som tusan! André håller sitt sista pass as we speak och eftersom jag blev så inspirerad av Lisa att göra en smulpaj så tänkte jag med göra en tills han kommer hem. Då har vi nått att snaska på till vårt serie-maraton av “Bron” som vi ska börja kika på! Har hört så mycket bra om den serien så vi ska ge den en chans ikväll! LOVE


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Winter wonderland”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här