Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:20 | February 21, 2018

  A better lunch

  bergianska trädgårdenbergianska trädgårdenbergianska trädgårdenbergianska trädgården

   

  LUNCH & PLANNING WITH ELLEN
  AT BERGIANSKA TRÄDGÅRDEN

   

  Me and Ellen went out shooting some stuff yesterday and finished off the day with a lunch and some planning at Bergianska Trädgården. LOVE THAT PLACE! It’s so pretty. I want to go there more often and especially this summer :) I’ve been working in front of my laptop this morning planning my upcoming week, editing pictures, answering emails and so on. I’m just about to head down to the gym before a meeting and then ending my workday with a facial actually. That stuff is so important to me! Facial is the shieeet. Talk soon!

  ___________________________

  Jag och Ellen fotade en del igår och avslutade sen dagen med en lunch och planering på Bergianska Trädgården. ÄLSKAR det stället! Så fint. Jag måste åka dit oftare och speciellt nu till sommaren :) Jag har suttit och jobbat vid min laptop hela morgonen/förmiddagen med att planera nästa vecka, svara på massa mail och redigera bilder osv. Jag ska alldeles straxt ner till gymmet för att köra ett pass innan jag ska på ett möte och sen avsluta jobbdagen med en ansiktsbehandling. Sånt är så viktigt för mig! Ansiktsbehandling is the shieeeet. Hörs snart!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “A better lunch”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • You look absolutely amazing!! Love the location too <3

   x Kristjaana
   http://www.kristjaana.com

   Reply
  • Fina bilder!

   Reply
  • I have to say that first picture of you is Stunning. If you keep taking my breath away I may die, haha!!! Great way to go though huh!! I love your hair like that, it’s Beautiful with the side part. Please tell your friend Ellen she is very pretty too :) Cheers!! Now go pamper yourself you deserve it lol! Have fabulous night :)

   Reply
  • Så fantastiske billeder og du ser hammer godt ud :-)
   Kram,

   http://nikkilund.dk

   Reply
  • Vilket fint ställe! :)

   Reply
  • Vart är solglasögonen på första bilden ifrån? :)

   Reply