Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

17:26 | February 23, 2018

Watermelon

TRAVEL

 

Beach & watermelon time in Perth 

 

Got to Dubai last night ( or morning kind of ..) at 03.00 and fell asleep around 06.00 this morning after getting out bags, going to the hotel and checking in. Both of us were starving after the long travel so we ordered some room service before crashing into bed :) Woke up at 11 this “morning” and got ready for the day. We just got back from our little boat ride watching the sunset – very cosy. Unfortunately is André pretty sick but  I hope he gets better tomorrow. I’m so ready for some fun stuff here in Dubai!

___________________________

Kom till Dubai sent igårnatt ( eller snarare morgon..) vi landade vid 03.00 men var inte i säng förens 06.00 imorse eftersom de tog ett tag att få väskorna, ta oss till hotellet och checka in. Vi var superhungriga med efter de långa flyget så vi beställde room service innan vi krashade i säng båda två :) Vaknade vid 11 “imorse” och gjorde oss redo för dagen. Vi kom precis tillbaka från en mysig båttur där vi fick se solnedgången ifrån – msyigt. Tyvärr är André rätt sjuk så de är synd men jag hoppas han mår bättre imorgon. Jag är så pepp på allt roligt här i Dubai!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “Watermelon”

 1. Rich & Jennie on

  This is awesome! I hope you have a great time there :) Please tell Andre we hope he feels better so he can enjoy it to the Max :) :) Travel safely

  Reply
  • angelicablick on

   it sure was! loved it! Yes we are having a good time :) André is feeling a bit better so I’m so happy about that!! Thank you!! xx

   Reply
  • angelicablick on

   Men gulle du! Jag är jättetacksam för allt roligt jag får göra – så tacksam!! Men sen får man aldrig glömma att vi alla är människor :) jag har bajsdagar och mår piss ibland jag med! kraaaam

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.