Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:07 | February 24, 2018

  Aussie life

  sydney

   

  MIXED SNAPS FROM AUSSIE

   

  Just got back after “Dinner in the air” – so cozy! You eat a three course dinner/lunch up in the air with nothing but air underneat your chair. Haha so cool!! I’ll show you pictures from it later on :) I’m just about to head down to the gym for a bit to get some workout done before tonight. We are thinking about getting dinner somewhere and then maybe meet up with an old friend of mine from Linköping who lives here now for a drink or so. What are you plans tonight?

  ___________________________

  Vi kom precis tillbaka från “Dinner in the air” – så mysigt! Man äter alltså en trerätters middag/lunch uppe i luften med inget förutom luft under stolen. Haha så coolt!! Jag ska visa er bilder därifrån sen :) Jag ska alldeles straxt ner till gymmet för lite träning innan kvällen. Ikväll tänkte vi äta någon middag någpnstans och sen möta upp en gammal vän till mig från Linköping som numera bor här för en drink eller så.
  Vad är era planer ikväll?


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Aussie life”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här