Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:59 | February 25, 2018

  Me & Filly

   

  ME & MY FILLY ♥

   

  Posted this dope pic on my instagram a couple of days ago of me and my baby-boo Filippa and our watermelons ( pun intended haha).
  this was such a good day I remember :) The weather hadn’t been the best for a few days so when our most chill day with no work got this weather I was so happy haha. Anyway – soon heading of to IMG World for some fun!! We have the whole day schedualed there and a bit od Old dubai as well! The weather is a bit grey here today so it’s a good day to spend at an amusement park!

  ___________________________

  Postade den här tunga bilden för ett par dagar sen på insta på mig och min baby-boo Filippa och våra meloner ( haha, vilket skämt va ).
  Den här dagen va magisk kommer jag ihåg :) Vädret hade varit sisådär de senaste dagarna så när vi fick detta dunderväder på en av våra chilla dagar med inget jobb så blev jag väldigt glad. Men men – vi ska alldeles straxt dra till IMG World och ha skitkul!! Vi har hela dagen där förutom lite häng i Old dubai så vi kommer nog ha en jätterolig dag. Vädret är rätt grått idag så då passar det perfekt att hänga på en nöjespark!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Me & Filly”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här