Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:57 | February 27, 2018

  Sunset cruise

  boat in Dubaiboat in Dubaiboat in Dubaiboat in Dubaiboat in Dubaiboat in Dubaiboat in Dubai

   

  SUNSET CRUISE IN DUBAI

   

  During our first day in Dubai we went on this cute little sunset cruise and had our own boat. It was very cozy I have to say :) We just sat there and watched the sun go down, listening to good music and chatting. Liked it a lot!
  I just got back from a killer workout at Fightbox together with Lisa! It’s so much fun working out with her ♥ Now I’m back home and I’m just about to hit the shower and then start making some dinner until André comes home. I’m starving!

  ___________________________

  Under vår första dag i Dubai så åkte vi på en sunset cruise där vi hade vår alldeles egna båt. Det var väldigt mysigt :) Vi satt på båten, såg solen gå ner, lyssnade på musik och bara pratade. Gillade det massor!
  Jag kom precis tillbaka från ett köttigt pass på Fightbox tillsammans med Lisa! Har alltid så kul när jag tränar med Lisa ♥ Nu är jag tillbaka hemma igen och ska snart hoppa in i duschen och sen göra lite middag tills André kommer hem. Jag är såå hungrig!


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Sunset cruise”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här