Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:28 | February 28, 2018

  Bodyflight

   

  HAHA – BODYFLIGHT AT VALENTINES DAY!

   

  Hahah this is hilarious!! I didn’t bring any camera so these are only taken with my iPhone but I really wanted to show you guys! Like I wrote – this was hilarious!! I took André to bodyflight on Valentines day and it was seriously SO MUCH FUN! I love romantic stuff but it’s almost more fun to do exciting and more active stuff in my opinion. And this was for sure one of them! I warmly recommend to do this for a fun day! Haha.

  ___________________________

  Hahah det här var så sjukt!! Jag tog inte med mig kameran hit så tog bara dessa med min iPhone men ville verkligen dela med mig av detta! Som jag skrev så var detta bara helt sjukt och så kul!! Jag tog med mig André till bodyflight på Alla-hjärtans dag och de var verkligen SÅ KUL! Jag älskar att göra romantiska saker men de är nästan alltid lite roligare att göra aktiva saker. Och detta är verkligen en sån sak! Rekomenderar detta varmt för en rolig dag! Haha.


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Bodyflight”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här