Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:28 | March 5, 2018

  Dinner in the sky

  Dinner in the sky dubaiDinner in the sky dubaiDinner in the sky dubaiDinner in the sky dubaiDinner in the sky dubaiDinner in the sky dubaiDinner in the sky dubai

   

  DINNER IN THE SKY
  LOVE THE “SHE TOOK ME HERE” SIGN –
  ( FUNNY BECAUSE IT’S TRUE HAHA)

   

  I’m back! Took the weekend off cause I needed it :) Had so much on my schedual and just wanted to focus on hanging out with André and friends. What have you been doing this weekend? I started out my friday with a workout followed by a meeting. Did my laundry after that and ran between the laundry and taking outfit photos with Ellen haha. Later that evening me and André went to Zara Larsson’s concert at Berns followed by her pre-party at the suite where we started off the night before continue on to LE and partying until 04 in the night. Saturday started with a workout with Simon, brunch/ with Ebba after and then Awa and I went to the Kendrick Lamar concet which was DOPE!! I went out just a quicky but I was all sober and back home in bed around 01. On Sunday I got up pretty early and did a workout at Fightbox and ate lunch with Julian before cuddling with André on the sofa the rest of the day. Sunday night was spent at YUC for dinnerwith André. A perfect weekend but yeah A LOT OF STUFF happening as you can see haha. LOVE!

  ___________________________

  Jag är tillbaka! Tog den här helgen till att va “ledig” för de behövdes :) Har haft så mycket på schemat denna helg och ville bara fokusera på att ha kul med vännerna och André. Vad har ni gjort den här helgen? Jag började min fredag med ett träningspass följt av ett viktigt möte. Körde sen en runda i tvättstugan och varvade med att springa ut och in mellan att fota outfits med Ellen och byta tvätt i maskinerna haha. Under kvällen var jag och André på Zara Larssons spelning på Berns och sen hennes förfest på deras svit och sen ut en sväng på LE! Vi trillade nog hem runt 04 på morgonen. Lördagen började med ett PT pass med Simon, brunch/lunch med ebba och sen stack jag och Awa på Kendrick Lamars konsert som var sjukt TUNG!! Vi drog ut en sväng men jag körde helt nyktert och var hemma redan 01. På söndagen gick jag upp tidigt och körde ett köttigt pass på Fightbox innan brunch med Julian. Spenderade resten av dagen på soffan med André. Under kvällen drog vi till YUC och åt middag! En perfekt helg med andra ord men ja, MASSA saker på schemat som ni kan se haha. KÄRLEK!


  17 kommentarer  17 kommentarer om “Dinner in the sky”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • WOW! Amazing <3

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • IT SURE WAS! <3

   Reply
  • Wauw this looks insane! Have to try it
   https://www.bloglovin.com/blogs/maja-harder-18257183

   Reply
  • Yeah it was so amazing! <3

   Reply
  • Undrar fortfarande hur man gör om man blir kissnödig på ett sånt här ställe?? ?

   Reply
  • Haha! Man får hålla sig!! Men dom säger till innan att gå på toa och sen är man bara där uppe typ en timma :) så tror inte det är ett problem. Om amn vet med sig att man kissar varannan kvart så kanske man inte ska göra detta haha :D<3

   Reply
  • What happens if something falls off the table? I’m guessing there’s a net under it?
   And if your ankle gets itchy, how do you scratch it? :D

   Reply
  • Yeah I know haha! No there is no net but it’s like a big space underneath that is secured and no people are allowed under when we are up in the air :)
   haha you can scratch your ankles! you have a safte belt on that are locked from behind but you can still move your arms and so on :D

   Reply
  • Men alltså, WOW! Att ni vågade dessutom. Ingenting för höjdrädda, om en inte vill utmana sig hehe ?

   Reply
  • Ja, sååå kul! Hehe ingen av oss är häjdrädd så de är därför haha :D Var mest bara roligt och härligt! kram

   Reply
  • This is so friggin Awesome!!!! You guys are great. Your even pretty in the sky ?. It looks better than our weekend was. 93 mph winds, heavy rain, trees down everywhere flooded roads from high tides on the ocean and 3 days without power ? I wish we were with you guys ?
   Great post ??

   Reply
  • Yes it sure was!! It was so cool :) Aw you guys are too cute! Always giving me so much energy and lovely comments. Thank you! Oh really? OH NO! too bad :( Better luck next time then :D Thank you! xx

   Reply
  • Oh my god, the view looks incredible! Looks like you guys had a wonderful time!

   Linda
   https://lindatenchitran.com/2018/03/04/styling-turtleneck-tops/

   Reply
  • Yes it sure was!! breathtaking :D yes we did! thanks <3

   Reply
  • Nämen fy vad läskigt! Haha!

   Reply
  • Nä!! Bara askul :D!! haha

   Reply
  • Vaart är dina skor ifrån som du hade här? Svart lackade boots typ, letat efter liknande och dina var så snygga!! Kram

   Reply