Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:07 | March 6, 2018

  Vinyl

  MANGO vinyl coatMANGO vinyl coatMANGO vinyl coatMANGO vinyl coatMANGO vinyl coat

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_COAT FROM MANGO, HERE_SWEATER FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_
  _HAT FROM NELLY.COM, SIMILAR HERE_BOOTS FROM SCORETTE, SIMILAR HERE_SUNGLASSES FROM LE SPECS_
  _BAG FROM YSL_ SKIRT FROM GINA TRICOT, HERE_

   

  Good afternoon babes! How are yoooou? I’m working from home this morning editing photos for my blog & instagram, answering emails and planning som upcoming shoots. Meeting up with Ellen on friday to shoot some stuff for my blog/insta and guess what? I’LL HAVE MY BLUE HAIR THEN!! Cause on thursday I’m going to Marre to get that Kim K-blue hair that I’ve been talking about for some time!! I’m so excited but at the same time so nervous since I have to make my hair super blonde and then put the light-blue color in. But my hair is so strong now and Marre knows how to bleach it in a very gentle way and with olaplex so my hair don’t get ruined. We’ll see how long I’ll keep the blue hair.. it depends on how much I like it ofc. Maybe I should try another fun color after that since I’ll be superblonde.. maybe something like THIS( click!) haircolor I once had .. or THIS(Click!) again?

  ___________________________

  Härlig eftermiddag babes! Hur måååår ni? Jag jobbar hemmifrån denna förmiddag/morgon och redigerar foton för min blogg/insta, svarar på mail och planerar lite kommande fotograferingar med Ellen. Ska möta upp henne nu på fredag och fota av lite grejer för min blogg/insta och gissa vad?! DÅ HAR JAG MITT BLÅA HÅR!! För på torsdag ska jag till Marre och få mitt Kim K -BLÅA hååååår som jag snackat om så länge!! Jag är så pepp men samtidigt lite nervös haha eftersom jag kommer behöva bleka mitt hår för att få det sådär ljusblått sen. Men mitt hår är ju superstarkt just nu och Marre kommer bleka det väldigt försiktigt och med oleplex så mått hår inte blir förstört. Vi får se hur länge jag håller det blått dock.. det beror på hur jag trivs i det såklart. Jag kanske borde ta tillfället i akt och testa någon ny färg efter eftersom de kommer vara superblont.. typ nått sånt HÄR (Klick!) som jag haft innan.. eller DETTA(Klick!) igen?


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Vinyl”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här