Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:07 | March 6, 2018

Vinyl

LOOK OF THE DAY
MANGO vinyl coatMANGO vinyl coatMANGO vinyl coatMANGO vinyl coatMANGO vinyl coat

 

PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
CREDIT&ADLINKS:_COAT FROM MANGO, HERE_SWEATER FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_
_HAT FROM NELLY.COM, SIMILAR HERE_BOOTS FROM SCORETTE, SIMILAR HERE_SUNGLASSES FROM LE SPECS_
_BAG FROM YSL_ SKIRT FROM GINA TRICOT, HERE_

 

Good afternoon babes! How are yoooou? I’m working from home this morning editing photos for my blog & instagram, answering emails and planning som upcoming shoots. Meeting up with Ellen on friday to shoot some stuff for my blog/insta and guess what? I’LL HAVE MY BLUE HAIR THEN!! Cause on thursday I’m going to Marre to get that Kim K-blue hair that I’ve been talking about for some time!! I’m so excited but at the same time so nervous since I have to make my hair super blonde and then put the light-blue color in. But my hair is so strong now and Marre knows how to bleach it in a very gentle way and with olaplex so my hair don’t get ruined. We’ll see how long I’ll keep the blue hair.. it depends on how much I like it ofc. Maybe I should try another fun color after that since I’ll be superblonde.. maybe something like THIS( click!) haircolor I once had .. or THIS(Click!) again?

___________________________

Härlig eftermiddag babes! Hur måååår ni? Jag jobbar hemmifrån denna förmiddag/morgon och redigerar foton för min blogg/insta, svarar på mail och planerar lite kommande fotograferingar med Ellen. Ska möta upp henne nu på fredag och fota av lite grejer för min blogg/insta och gissa vad?! DÅ HAR JAG MITT BLÅA HÅR!! För på torsdag ska jag till Marre och få mitt Kim K -BLÅA hååååår som jag snackat om så länge!! Jag är så pepp men samtidigt lite nervös haha eftersom jag kommer behöva bleka mitt hår för att få det sådär ljusblått sen. Men mitt hår är ju superstarkt just nu och Marre kommer bleka det väldigt försiktigt och med oleplex så mått hår inte blir förstört. Vi får se hur länge jag håller det blått dock.. det beror på hur jag trivs i det såklart. Jag kanske borde ta tillfället i akt och testa någon ny färg efter eftersom de kommer vara superblont.. typ nått sånt HÄR (Klick!) som jag haft innan.. eller DETTA(Klick!) igen?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “Vinyl”

 1. Rich & Jennie on

  What can we say you just have Style, Style and More Style. Clearly there is no end to what you can pull off and we are very Thankful for that! Rock On Girl ?? Cant’t wait to see the new hair color though you kill Blonde all the way through ? Good Luck ? —Richie

  Reply
 2. L on

  wow!! så sjukt hade ”liknade” outift när jag va i rom ( insta @phuckyopiicturez ). älskar vintage stilen !!
  du kmr passa asbra i blått hår och du kommer rocka det med din coola stil !!! testa ta bild med ditt blåa hår, en denim jacka, grillz och massa guld halsband hehe :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.