Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:41 | March 9, 2018

  Sparkle sparkle

  Gucciguccigucciguccigucci

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_COAT FROM H&M, SIMILAR HERE_BEANIE FROM TCI_
  _JEANS FROM ASOS, SIMILAR HERE_TSHIRT BORROWED FROM MY DAD_SHOES FROM ASOS, HERE_
  _SUNGLASSES FROM ASOS, SIMILAR HERE_BAG FROM GUCCI_

   

  Soo.. haha. I was at BANGS yesterday to get my blue hair.. and yeah, after several of tries to get it good we ended up giving up actually. Or more me haha! Marre and I made it pretty OK but my hair just didn’t want to color to stick over 70% of the hair. I got a really nice blue shade in the front of my face and a bit over the sides, but the entire back and underneath the surface it stayed golden/blue. We tried like three times but nope it just wouldn’t want to stick.. SO, we washed it out a couple of times and then put a beige tone over so now I’m back as a blonde haha. BUT! I have som cold/grey tones in so it’s till cool I have to say :) Haha but yeah, lesson learnt: BUY WIGS INSTEAD!

  ___________________________

  Såå.. haha. Jag var ju på BANGS igår och skulle få mitt blåa hår.. och ja, efter flera försöka att få det bra så slutade det hela med att vi gav upp. Eller snarare mer jag haha! Marre och jag fick till de ganska snyggt men det var bara framtill och lite över på håret men sen baktill och under så vägrade färgan att fästa så ca 70% av håret var ofärgat typ. De blev en sån fin blå färg så de var fett synd alltså!! Så aja, vi tvättade ut de ett par gånger och la sedan en beige ton över så nu är jag tillbaka som blond haha. MEN! Jag har en kallare, beige/grå ton över nu vilket är skitnsyggt så nått blev det ju iaf hah :) men ja, lesson learnt: KÖP PERUKER IST!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Sparkle sparkle”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här