Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:52 | March 11, 2018

  Rottnest bliss

  One of the days in Australia we decided to take the ferry over to Rottnest and yeah, DAMN .. SO BEAUITUFL!! Loved that place so much and I have to say that this place was for sure one of my fav places in Australia that we saw.
  Here I’m wearing a bikini from Saboskirt!

  / På en av dagarna i Australien så åkte vi ut till Rottnest och ja, JÄKALR.. SÅ FINT!! Älskade det stället och måste säga att de var en av favvoställena vi var på i Australien. Här bär jag en bikini från Saboskirt!

  Apparently this was a race if you ask Filippa, so I guess we won then .. HAHAHAH. She posted a pic on her insta when we are running the other way around than this and said she won. Well then we won this way around hahaha.

  / Tydligen så tävlade vi här enligt Filippa, så ja.. då vann ju vi.. HAHAHA. Hon postade en bild på sin insta när vi springer åt andra hållet och menar på att dom “vann” racet. Ja, men då vann ju vi uppenbarligen åt andra hållet hahahaha.

  Look! AT THAT BLUE ASS WATER! ( haha , inside joke…). Yeah the day over at Rottnest was a bliss! We had the best day ever.
  Filippa is still in sydney but thinking about moving to Perth in a month or so. Then I need to bring André over there and show him the magic :) Anyway – STAY TUNED FOR NEW VLOG TODAY!

  / Kolla! LOOK AT THAT BLUE ASS WATER! ( Haha, ett skämt bara vi på resan förstår..). Ja, dagen på Rottnest var iallfall helt magisk! Bästa dagen. Filippa är ju som sagt kvar i Aussie och jobbar i Sydney just nu. Men ska flytta till Perth om någon månad eller så. Då får jag ta med André dit och visa magin helt enkelt :) men men – HÅLL UTKIK FÖR NY VLOGG IDAG!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Rottnest bliss”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här