Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:55 | March 15, 2018

  Eytys

  eytyseytyseytys

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
  ADLINKS TO ALL GARMENTS / AFFILIATELÄNKAR TILL ALLA PLAGG
  _JEANS FROM MONKI, SIMILAR HERE_JACKET FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _SHOES FROM EYTYS_TOP FROM PRETTY LITTLE THING_CAP FROM LACK OF COLORS_
  _BAG FROM CHANEL_

   

  My mom arrived to stockholm today so now we are just sitting on the couch watching a movie while I’m working from my laptop and she is studying for an exam. Today I’ve just been on the run all day! I started this day best possible – with a workout at SATS :) After that I had two meetings followed by some errand and then som pampering of myslef with a facial and blowdry. YEY!

  ____________________________

  Min fina mamma kom till Stockholm idag så nu sitter vi i soffan och kollar på film samtidigt som jag jobbar från laptopen och hon pluggar inför ett prov. Idag har jaf haft fullt ös hela dagen! Jag började dagen på bästa sätt – med ett träningspass med SATS :) efter det hade jag två möten och sen lite ärenden på stan innan jag skämde bort mig själv med en ansiktsbehandling och en blowdry. YEY!


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Eytys”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här