Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:42 | March 18, 2018

  What I eat in a day – VLOG

   

  WHAT I EAT IN A DAY VLOG!

   

  Yey! It’s finally here! You guys have asked me about it so here goes!! I hope you like it :)
  OFC! All days are different and I don’t eat like this EVERY day – but I try to when I’m at home in Sweden and also
  ofc mix it with other delicious dishes!!
  DON’T FORGET TO SUBSCRIBE HERE ♥

  ___________________________

  Yey! Äntligen är den här! Ni är en del som har frågat om en sån här vlogg!! Hoppas ni gillar den :)
  OCH SÅKLART! Alla dagar är inte samma och jag äter inte exakt såhär VARJE dag – men jag förösker när jag är hemma i Sverige
  och då mixar jag ju det såklart med massa andra härliga rätter.
  GLÖM INTE ATT PRENUMERERA HÄR 


  21 kommentarer  21 kommentarer om “What I eat in a day – VLOG”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • ser så gött ut!! känner mig enooorm som äter STORA och onyttiga måltider måste bli bättre men tycker det är sååå svårt :/ kan du inte lägga ut några recept på måltider du brukar laga?? älskar din kanal

   Reply
  • DET ÄR DE!! Nej men gud så ska du inte känna – vi alla är olika och vi alla äter olika! De är inget fel med de. Jag äter mycket mat, men älskar att äta nyttig mat. dels för att jag får mer energi av det plus att jag inte gillar att äta “skit”-mat pga industrin bakom de oftast samt att näringsrik mat ger en såååå mycket mer. Om jag blir mer hungrig på dagarna kan jag alltid värma på mer mat och äta – Som jag säger i vloggen så lagar jag oftast STÖRRE portioner som jag har i kylskåpet och kan äta/värma på i några dagar framåt- detta sparar massa tid med så man slipper stå och laga mat varje dag :) men oftast äter jag rätt regelbundet och mycket nyttigt mat vilket gör att jag håller mig mätt och belåten längre utan massa “socker-dippar” där jag behöver äta snacks. ALLA är olika och det funkar olika för alla! så bara för att JAG äter såhär behöver inte det betyda att det funkar för alla andra! det är supervikgt att veta. MEN mitt tips är att testa sig fram efter roliga recept och laga mer mat hemma – det gör de hela roligare och då är det lättare att hålla sig “nyttig”. Asolut! kan köra mer recept på bloggen eller youtube. tack fina du! PUSS!

   Reply
  • Nä jag vet! Tack för dina tips <3, ska ta tag i det !!!

   Reply
  • <3<3

   Reply
  • Love this vlog! :)

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thank you so much <3

   Reply
  • I’m no longer wondering how come you are so skinny :D ! But in stead I am curious about the pescaterian thing! what is your reasoning for that?

   Reply
  • Haha skinny? I wouldn’t say I’m skinny but I do not eat loads of bread, candy and stuff like that – not because I don’t let myself eat it, it’s just that I don’t really like it that much. FOOD ON THE OTHER HAND – I LOVE! :) The pescitarian thing is based on the environment and also for the sake of the animals. I go from eating fish to be fully veggie at time to time also. But I stopped eating meat over 2 years ago. My stomach also feels so much better since I stopped eating that :)

   Reply
  • I love sweet potato and chilli as well <3 This all looks delicious and healthy. Do you eat any snacks? I need my dose of nuts, chocolate and cheese :)

   Reply
  • YES! It’s soooo yummy! Im obsessed!<3 I don't really eat snacks during the day - I usually stay satisfied with the food I eat since I try to eat nutritios food. BUT if I DO need any snacks I usually buy blueberries, bananas or protien-yoghurt! Like I sid in the video also: I always drink a big protien-shake every day I workout which is 6-7 times a week. I'm super allergic to nuts so I can't eat that unfortunately :(( I DO LOVE CHEESE!

   Reply
  • Hej,
   Kul video:) jag tänkte höra var du köpt saken du använde för att göra “spagetti” av zucchinin? Vad kallas en sådan?:)

   Kram!

   Reply
  • HEJ! Tack hörrö :) Jag har köpt den på Claes Ohlsson! Vet inte vad den heter, men typ spiralizer eller nått! fråga i kassan :) kram

   Reply
  • Vart är dina sjukt snygga tränings tights ifrån? Mer bloggar, älskar !!!!

   Reply
  • Från nelly.com – gamla dock! Åh tack <3

   Reply
  • vloggar menar jag….hehe

   Reply
  • Tack för inspirationen! Du är så himla härlig – en riktig pärla! Ha en bra vecka nu, PUSS. Och ja, haha jag tänkte exakt det du tänkte med zucchinin haha!

   Reply
  • Åh tack fina du!! ha en fin vecka du med <3 hahahahaha, visste det!! alla tänker typ så haha. kram

   Reply
  • Hej jag undrar var din croppade hoodie kommer ifrån. Wow vad snygg!

   Reply
  • Heeeej! Tack <3 från Missguided! kram

   Reply
  • Thank you for this vlog! I was waiting for this haha. If you could do a workout video, or just talk about what you like to do that would be nice! xx

   Reply
  • Thank you :) hehe. Yes it’s coming!! working on that as well :) xx

   Reply