Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:05 | March 19, 2018

Swedish summer.

 

PICTURES FROM MY SUMMER IN SWEDEN 2017

 

Gah, watching all these photos from last summer makes me crave summer even more!! Why am I doing this to myself haha?! Well, It’s not long now until it’s actually heeeere. It just feels so far away watching the snow fall outside my window as we speak.. BUT – In less than two months it’s May and yeah, summer always arrives in May. PLEASE COME EARLIER!!

__________________________

Gah, att titta på dessa bilder från i somras får mig att längta efter sommar ännu mer!! Varför gör jag detta mot mig själv haha?! Men ja, nu är det faktist inte långt kvar tills den är häääääär. Det känns dock sjukt långt borta just nu när jag sitter och glor ut genom fönstret på snön som faller.. MEN – om mindre än två månader är det Maj och då brukar sommaren komma. MEN SNÄLLA KOM LITE TIDIGARE!


20 kommentarer20 kommentarer om “Swedish summer.”

  Damn Summer really accentuates your Beauty ? I cant wait to see more of your summer posts. Just when we think you couldn’t get any prettier, BAM there you are in a field of flowers looking like nicest flower there. Sweet pictures Girl ??❤️? Keep em coming please ? Have an awesome week ?

  Reply

  Aw, you guys!! Yes me too – can’t wait until summer is here!! I’m so over this winter hahaha..
  Thank you so much for always spreading good vibes! HUGS!! XX

  Reply

  Åhh! Kan inte du skriva vart bilderna är tagna ❤️

  Reply

  Oj, överallt i sverige! Stockholm, Linköping, Öland,Halmstad, Varberg och nykil! <3

  Reply

  Ja guuud vad det ser härligt ut! Man glömmer nästan hur härligt det är varje vinter, kanske är det hjärnans sätt att skydda oss? Haha! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här