Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

22:04 | March 20, 2018

Cuppa Flowers

TRAVEL
cuppa flowerscuppa flowerscuppa flowerscuppa flowerscuppa flowers

 

CUPPA FLOWERS IN SYDNEY

 

One of the days in Sydney me and the girls went to the coffee place / lunch place called Cuppa flowers! I’ve seen it on insta before and I’ve wanted to go there for some time now. LOOK AT THE FOOD! It was soooo delicious!! I think all of us just ate and ate and ate until we almost passed out hahaha. AND THAT PURPLE MILKSHAKE!! Ever since I saw “Beauty & the Beast” as I kid and Belle taste some purple food in one scene I have always wanted to try something similar haha.. does that make sense?! It was soooo good!

___________________________

Under en av dagarna i Sydney stack jag och tjejerna till ett café/lunchställe som heter Cuppa Flowers! Jag har sett det på insta förut och alltid velat åka dit och äta. KOLLA IN MATEN LIKSOM! Det var sååååå gott!! Vi bara käka och käka och käka tills vi nästan svimma haha. OCH DEN DÄR LILA MILKSHAKEN!! Ända sen jag såg “Skönheten & Odjuret” som liten när Belle äter någon lila grej så har jag velat testa samma hahaha…fattar ni vad jag menar?! Det var iallafall såååååå gott!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “Cuppa Flowers”

 1. Denisa on

  Wow vad fint det ser ut!! Måste bara fråga, hur får du den där ljusa fina blonda färgen på håret? Är det permanent färgat? Skitfint iaf! Hoppas du kan svara, kraam <3

  Reply
  • angelicablick on

   Det var de! magi! Jag gör bara slingor och sen ljusas de upp i solen :D är ju relativt blond av mig själv så därför blir det så :) TACK! kraaam

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.