Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:02 | March 21, 2018

One year ago

TRAVEL

 

PHOTOS FROM MARCH 2017

 

Well looking back at last year I van tell that the weather changed a lot between loads of snow and then POOFF dry and sunny. I hope it stays that way too.. dry and sunny. Last year I also went to India and damn I loved that place! We did yoga, worked, ate good food and just relaxed at the beach. Loved it! I want to go back there to see more parts of India and not just Goa. Have you guys been to India and what did you think? Xx

___________________________

Ja, när jag kollar tillbaka på förra året så kan man konstatera att det pendlade en del mellan snökaos för att sedan POFF vara helt torrt och soligt. Vi får hoppas att det sistnämnda ska få stanna kvar denna gång. Förra året i Feb/Mars så var jag dessutom i Indien. Gillade det som tusan! Vi yogade, jobbade, åt god mat och slappade mest på stranden. Älskade det! Vill så gärna åka tillbaka dit men resa runt och se lite mer än bara Goa. Har någon av er varit i Indien, vad tyckte ni isåfall? Xx

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

21 Responses to “One year ago”

 1. World By Tina on

  Indien är lätt den resan jag längtar tillbaka mest till av alla resor jag gjort! Vilket är en hel del, 54 länder so far. Imorrn bär det iväg till det 55:e – TOKYO. Vet att du varit där, några tips du vill dela med dig av?

  Reply
  • angelicablick on

   Är det så?! ÅH <3 DU KOMMER ÄLSKA TOKYO THO!! Gah!! bästa stället :D:D! gå på Cat café, ät MASSA MAT på olika ställen, besök sju-vånings sexbutiken osv.

   Reply
 2. ule on

  I backpacked in India for month and a half. Her beauty is outside of resorts – the dirty, smelly corners, tasty street food, goats and chickens on buses, sleeper wagons on trains, cold water showers with a bucket.. :) I loved it, but it’s not for everyone. Bonus that you almost don’t have to worry if your food contains meat or not!

  Reply
  • angelicablick on

   Oh yeah! I love living simple as well :) I want to visit different places next time. I was a bit nervous about the food tho.. many get so sick in India. A good thing is that their veggie food is soooo delicious!! I don’t eat meat to that’s so good for me :) xx

   Reply
 3. Henri on

  Saw on your instastory that you got foundation on your hoodie. Just a tip: men’s shaving foam removes foundation stains! :-D (but it also removes color, so dont use it on very colorful things)

  Reply
 4. Ida on

  Jag var och reste runt i södra Indien (Kerala) och några fler ställen en månad 2013. Vi åt endast vegetariskt eftersom typ alla var vegetarianer där nere och kan säga att det är den bästa maten jag ätit i mitt liv. ALLT var supergott. Vi var tvungna att skyla oss ganska mycket eftersom alla män stirrade på oss och tog sig friheten att ta på oss när de tyckte att de passade. Kränkt blev man några gånger så rekommenderar dig att åka med manligt sällskap, och försöka träffa någon från Indien som kan ta med er på lite saker så ni får se det “på riktigt”. hur som hest, rekommenderar starkt!

  Jag var även i Goa samma tid och det var inte ens i närheten av samma sak..

  Reply
  • angelicablick on

   ELLER HUR?! den vegetariska maten är MAGI! De är ju typ det dom äter MEST så det är ju magi. Man får vara lite försiktigt tho! man kan lätt bli sjuk haha. äR DET SNAT? Omg jag hade hamnat i sånna kniviga situationer då.. jag ahde ju gjort KAOS om någon tog på mig. Vart var ni när de hände? Ja, isåfall åker jag nog med min kille isåfall. Jättehemskt att de ska behöva vara så men ja, de är väl så de är :/ Jag fattar de!! Goa är ju så turistiskt! Vi var ju på yoga-resa så vi höll oss mest runomkring där. KRAAAM

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.