Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:37 | March 23, 2018

FRIYAY

UNCATEGORIZED 2

 

IT’S FRIDAAAAAY!

 

It’s been such a hectic week so I’m so happy that it’s finally friday!! I’ve just done my makeup and got dressed and just about to go to the iDeal of Sweden event that HOSS are hosting :) I think it’s going to be so much fun!
Well besides that I’m soooo looking forward my NEW CAMERA that I’ll have this week!! Can’t wait to tell you which one i’ve bought! AND I can’t wait to start creating again.. this camera is going to help me out A LOT! I’ve been so bad lately but i’m so happy about this “new start”. LOVE!

____________________________

Det har varit en sjukt hektisk vecka så jag är så glad att det äntligen är fredag!! Jag har precis gjort iordning mig och ska precis dra till iDeal of sweden eventet som HOSS håller i :) tror de kommer bli sååå kul!
Bortsett från det så ser jag såååååå fram emot min NYA KAMERA som jag får nästa vecka!! Längtar så att få berätta/visa vilken de är! OCH börja vara kreativ här igen.. den här kameran kommer lyfta allt så mycket på bloggen! Jag har varit så opepp den sista tiden men de ska bli skönt med en “ny start”. KÄRLEK!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “FRIYAY”

    • angelicablick on

      Hej!! Från en piercingstudio här i STHLM som heter CALM! Ligger på hornsgatan :) älskar dom! dom är i äkta guld och varje ring kostar ca 800-1000kr om jag kommer ihåg rätt. KRAM!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.