Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:26 | March 27, 2018

  LOST & FOUND

  AUSTRALIENAUSTRALIENAUSTRALIENAUSTRALIEN

   

  FORGOTTEN AUSSIE PICTURES

   

  I’m sooo stressed haha. Nah not really but yeah.. my camera hasn’t arrived yet and I just want it to come before we leave for Dublin on thursday!! Keep your fingers crossed for me babes!! I just want to get going with taking photoooooos. GAH! Anyway.. I’m so stoked for Dublin actually. I’ve never been to Ireland before so I think we’ll have a kick-ass time :) Thinking about maybe doing a meet-up or something if we have time. I didn’t know I had so many followers there hihi ♥  Have any of you been to Ireland or are you guys from there? Let me know the best spots for brunch/lunch or dinner – or fun things to do! LOVE

  PS. We had some MAJOR ISSUES with the Aussie vlog cause there was loads of video clips missing and being mysteriously deleted..
  so, so wierd! So stay tuned for the workout vlog instead ( tomorrow!). DS.

  ____________________________________

  Jag är så stressad haha. Nä inte så värst, men lite.. min kamera har inte kommit ännu och jag vill bara ha den innan jag drar till Dublin på torsdag!! Håll era fingrar för att den hinner komma babes!! Jag vill bara börja ta massa bildeeeeeeeer. GAH! Jaja.. jag är så pepp på Dublin iaf. Jag har aldrig varit där innan så jag tror vi kommer få det skitnice :) Funderar på att köra en meet-up eller nått om vi hinner. Visste inte att jag hade så många följare där hihi ♥ Har några av er varit i Irland förut eller är ni därifrån? Ni får gärna tipsa om bra ställen för brunch/lunch och middag – eller roliga saker att göra! KÄRLEK

  PS. Vi hade STORA problem med Australien vloggen för det var massor klipp/videos som helt mystiskt försvinnut och blivit raderade..
  Så, så konstigt! Så stay tuned för träningsvloggen istället ( imorgon!). DS.

   


  16 kommentarer  16 kommentarer om “LOST & FOUND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här