Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

21:26 | March 27, 2018

LOST & FOUND

TRAVEL
AUSTRALIENAUSTRALIENAUSTRALIENAUSTRALIEN

 

FORGOTTEN AUSSIE PICTURES

 

I’m sooo stressed haha. Nah not really but yeah.. my camera hasn’t arrived yet and I just want it to come before we leave for Dublin on thursday!! Keep your fingers crossed for me babes!! I just want to get going with taking photoooooos. GAH! Anyway.. I’m so stoked for Dublin actually. I’ve never been to Ireland before so I think we’ll have a kick-ass time :) Thinking about maybe doing a meet-up or something if we have time. I didn’t know I had so many followers there hihi ♥  Have any of you been to Ireland or are you guys from there? Let me know the best spots for brunch/lunch or dinner – or fun things to do! LOVE

PS. We had some MAJOR ISSUES with the Aussie vlog cause there was loads of video clips missing and being mysteriously deleted..
so, so wierd! So stay tuned for the workout vlog instead ( tomorrow!). DS.

____________________________________

Jag är så stressad haha. Nä inte så värst, men lite.. min kamera har inte kommit ännu och jag vill bara ha den innan jag drar till Dublin på torsdag!! Håll era fingrar för att den hinner komma babes!! Jag vill bara börja ta massa bildeeeeeeeer. GAH! Jaja.. jag är så pepp på Dublin iaf. Jag har aldrig varit där innan så jag tror vi kommer få det skitnice :) Funderar på att köra en meet-up eller nått om vi hinner. Visste inte att jag hade så många följare där hihi ♥ Har några av er varit i Irland förut eller är ni därifrån? Ni får gärna tipsa om bra ställen för brunch/lunch och middag – eller roliga saker att göra! KÄRLEK

PS. Vi hade STORA problem med Australien vloggen för det var massor klipp/videos som helt mystiskt försvinnut och blivit raderade..
Så, så konstigt! Så stay tuned för träningsvloggen istället ( imorgon!). DS.

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “LOST & FOUND”

 1. Mariamma on

  Such a bummer about some of the Aussie vlog videos getting deleted! I always love your videos so I’ll look forward to the workout one instead <3. Good luck getting that camera before Ireland! I hope it came!

  xx,

  Mariamma

  Reply
 2. Chanapha on

  Men åhh va roligt! Jag har varit där för typ 2 veckor sedan. Mitt tips är att beställa en bubble waffle på Bubble Waffle Factory :) Hoppas ni har det underbart <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.