Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:20 | March 31, 2018

Lunch in Dublin

TRAVEL

 

LUNCH IN DUBLIN

 

Yesterday we ended up at The Curch reataurant which wasn’t good at all unfortunately :( the location was cool but the food was terrible and the fact that they started playing suuuuuper loud musci at 9 so we couldn’t speak to eachother. Nah, not good. Today we are heading out on a little adventure out at the countryside so that’s fun!! Looking forward to it :D <3 Talk to you later!

___________________________

Igår stack vi till The Curch och åt men de var ingen höjdare tyvärr :( själva stälelt var fint men maten var inte alls bra och sen började dom spela skiiiiithög musik vid 21 så man inte ens kunde snacka när man åt. Nä inte så värst bra. Idag ska vi iaf ut på utflykt utanför stan och de ska bli jättekul!! Ser fram emot de :D <3 Hörs sen!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

18 Responses to “Lunch in Dublin”

 1. Julia on

  Ät middag på the Eat Yard ikväll eller lunch imorgon om ni har tid! Inte lyxmat men det är ett ställe med massa små food trucks med all möjlig mat och mysig belysning, i anslutning till The Bernard Shaw som är en väldigt trevlig bar med jättemysig uteplats (med infravärme) :-)

  Reply
 2. Tessa on

  Go to The Old Mill for an amazing fish and chips or hamburger. But definitely the fish & chips. Never had better. It’s on the first floor, so there’s only a door. You can miss it easily. It’s small, but very nice and has an Irish pub feeling. Love Dublin!

  Reply
  • angelicablick on

   Va? okej du..1. För det första är en fitta nått fint. 2. Jag har aldrig sagt att irländare är fittor. 3. De är dom verkligen inte. Så ta din kommentar och håll den för dig själv istället och så behöver du inte komma hit nått mer.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.