Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:33 | April 2, 2018

Snapshots of Dublin

TRAVEL
dublindublindublindublindublindublindublindublindublindublindublindublindublindublin

 

MIXED SNAPSHOTS FROM DUBLIN

 

YEEES! My new camera finally arrived just in time for Dublin! Can you guess which one it is? .. It’s a Leica Q! Damn I love it so much!! So easy to bring everywhere and yeah, just great. This is going to help me create even more ♥ Well well, HAPPY EASTER EVERYONE! How has your easter been so far? We celebrated it in Dublin and since then I’ve just been working out, chilling with friends and André, worked and eaten food haha. Btw so happy that so many of you like my workout vlog!! YOU ARE THE BEST!

___________________________

YEEES! Min nya kamera hann precis komma i rättan tid inför Dublin! Kan ni gissa vilken jag köpte?… det blev en Leica Q! Jäklar vad fin den är!! Så enkel att ta med och ja, bara magisk. Denna kommer hjälpa mig massor ♥ Men men, GLAD PÅSK ALLIHOPA! Hur har er påsk varit? Vi firade ju den i Dublin och sen dess har jag mest bara tränat, myst med vänner och André, jobbat lite och ätit massa mat haha. Förresten hördeni, vad kul att så många av er gillar min träningsvlogg!! NI ÄR BÄST!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

8 Responses to “Snapshots of Dublin”

 1. Em on

  Hej Angelica, jag undrar vad du använde för kamera innan den du köpt nu? Modell och så? Och om din nya kamera är bra till närbilder?

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! Innan har jag en Canon 5D mark III och en Sony 6300 :) både är superbra men Canon är lite för klumpig och tung, Sonyn lite dålig i färgerna. Yes de tycker jag! kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.