Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:50 | April 3, 2018

  Same-same, but different.

  -THIS POST CONTAIN ADLINKS / AFFILIATELÄNK-

  nelly.com

   

  FIND THE DRESS – HERE (adlink)

   

  When I wore this dress at Kenza’s & Aleks wedding I got SOO MANY questions on where to get it. It’s from asos but was already sold out and hasn’t been back in stock either. BUT, then I found this dress today and I have to say it’s pretty similar! So I just wanted to share that with you guys that are still looking for my dress or a similar one ♥

  ___________________________

  När jag bar denna klänning på Kenzas & Aleks bröllop så fick jag SÅ MYCKET frågor om vart jag köpt den. Jag köpte min från Asos som redan då var slutsåld och inte heller kommit in igen. MEN, idag hittade jag den här klänningen och jag måste säga att den är väldigt lik min! Så jag vill mest visa er den om ni fortfarande letar efter min eller en liknande ♥


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Same-same, but different.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här