Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:49 | April 5, 2018

  Pink Pink Pink

  bikbokbikbok

   

  CREDIT&ADLINKS/AFFILIATELÄNKAR:_PUFFER JACKET FROM BIKBOK, HERE_TROUSERS FROM TIGERMIST_
  _TOP FROM MISSGUIDED, SIMILAR HERE_GLASSES FROM CHIMIE EYEWEAR_

   

  Phew, full day today with loads of stuff to do. Just got back from the gym – did a little ab workout :) André are working a bit late today ( since they opened Tresor last night!! WOOP!) So I’m just going to make some dinner and chill infront of the telly. Need to start packing soon for LA & COACHELLA TOO!!WAH! I’m so excited! It’s my third year at the festival and this year I’m going with one of my favorite brands ever.. stay tuuuuned!

  ___________________________

  Phew, full dag av massa jobb och saker att göra. Kom precis hem från ett litet mag-pass på gymmet :) André jobbar “sent” idag ( eftersom dom öppnade upp Tresor igår!!! WOOP!) så jag ska bara göra lite käk och slappa framför tvn. Måste börja packa för LA & COACHELLA MED!! WAH! Så himla pepp! Detta blir mitt tredje år där och denna gång åker jag med ett av mina favvomärken.. stay tuuuuuned!

   


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Pink Pink Pink”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här