Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:53 | April 6, 2018

  loewe

  loeweloeweloewe

   

  CREDIT&ADLINKS/AFFILIATELÄNKAR:_SHIRT FROM & OTHER STORIES, SIMILAR HERE_
  _TROUSERS FROM ZARA, SIMILAR HERE_JACKET FROM & OTHER STORIES, HERE_
  _HAT FROM LACK OF COLORS_SHOES FROM EYTYS_BAG FROM LOEWE, HERE_

   

  A bit of spring feelings in this outfit, right? Not when I look out the window tho.. haha. They said on TV that the weather was supposed to be 12 degrees celsius but haha, nah not really. It’s been like 1-2 degrees only. Buuuuuut leaving for LA on Monday so I’m happy about that :) I just got back home from a day full of work, workouts and errands. I’m just chilling at home now but soon getting ready for Julian and Rami’s birthday dinner! Wie! I wish you all a wonderful Friday! xx

  ___________________________

  Lite vårkänslor på den här looken ändå, eller hur? Inte när jag kollar ut genom fönstret dock.. haha. Dom sa att de skulle bli 12 grader varmt på TV men, nah.. inte direkt haha. Meeeeen jag åker ju till LA på måndag så det är jag så glad för :) Jag kom precis tillbaka efter en dag med jobb, träning och en del ärenden på stan. Nu softar jag hemma lite innan de är dags att göra sig iordning för kvällen – Jag ska på Julian & Ramis födelsedagsmiddag! Wie! Önskar er alla en fin Fredag! xx


  15 kommentarer  15 kommentarer om “loewe”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här