Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:53 | April 6, 2018

loewe

LOOK OF THE DAY
loeweloeweloewe

 

CREDIT&ADLINKS/AFFILIATELÄNKAR:_SHIRT FROM & OTHER STORIES, SIMILAR HERE_
_TROUSERS FROM ZARA, SIMILAR HERE_JACKET FROM & OTHER STORIES, HERE_
_HAT FROM LACK OF COLORS_SHOES FROM EYTYS_BAG FROM LOEWE, HERE_

 

A bit of spring feelings in this outfit, right? Not when I look out the window tho.. haha. They said on TV that the weather was supposed to be 12 degrees celsius but haha, nah not really. It’s been like 1-2 degrees only. Buuuuuut leaving for LA on Monday so I’m happy about that :) I just got back home from a day full of work, workouts and errands. I’m just chilling at home now but soon getting ready for Julian and Rami’s birthday dinner! Wie! I wish you all a wonderful Friday! xx

___________________________

Lite vårkänslor på den här looken ändå, eller hur? Inte när jag kollar ut genom fönstret dock.. haha. Dom sa att de skulle bli 12 grader varmt på TV men, nah.. inte direkt haha. Meeeeen jag åker ju till LA på måndag så det är jag så glad för :) Jag kom precis tillbaka efter en dag med jobb, träning och en del ärenden på stan. Nu softar jag hemma lite innan de är dags att göra sig iordning för kvällen – Jag ska på Julian & Ramis födelsedagsmiddag! Wie! Önskar er alla en fin Fredag! xx

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

15 Responses to “loewe”

 1. BeingIsabella on

  You are my style inspiration. Every outfit you create is so unique and beautiful. The colours always work so well together. It’s a perfect mix between masculine and feminine. I would never this to look at a bag in that shade, especially being blue, but you immediately make me want it!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
 2. Vivian on

  På tal om ingenting måste bara fråga vad hände med det där samarbetet med gina tricot där de skulle typ designa en klänning utifrån nån app och vad ni gör om dagarna hahah det var så flummigt
  ps. hur var maten på yellow? :)

  Reply
  • angelicablick on

   De var inte Gina Tricot utan Ivyrevel :) Dom gjorde det sen! Superhäftigt! JA – SÅ GOTT! Jag åt ju det vegetariska och de var supergott :) kram

   Reply
 3. Filippa on

  Heej! Vad för filter använder då på bl.a. Dessa bilder och på instagram senaste? Blir så fina färger. Bl.a. På bilderna från Italien. Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.