Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:23 | April 7, 2018

  Celebration

  PICTURES FROM ZARA LARSSON’S B-DAY PARTY
  SOME WEEKENDS AGO

   

  Saturday and i’m staying in tonight! I went to my naprapath ( and first of all: my friend) Emilia yesterday so my back is so sore today! Had a good time yesterday celebrating Julian & Rami ♥ I was sober and went home pretty early and crashed to bed. Started this morning with a brunch at Mahalo with my babygirl Michelle followed by vintage-hunting for some stuff for Coachella! I’ll wear mostly clothes from the brand I’m going with but needed some accessories and so on. Then I had lunch with Amir followed by rehersal for tomorrow – recording our second dance tomorrow for insta!! woop woop!

  ___________________________

  Lördagkväll och jag ska bara götta mig hemma! Var hos min naprapat ( men först o främst vän såklart) Emilia igår så jag är helt öm i hela ryggen idag! Hade en trevlig kväll igår när jag firade Julian & Rami ♥ Jag var nykter och stack hem ganska tidigt för att krasha i sängen.  Började denna dag med brunch tillsammans med Michelle på Mahalo följt av massa vintage-shopping inför Coachella! Jag kommer mestadels använda kläder från de märket jag reser med men behövde en del assecoarer osv. Sen åt jag lunch med Amir innan vi tränade dans inför imorgon – vi ska spela in vår andra dansvideo imorgon för insta!! Woop woop!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Celebration”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här