Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:47 | April 19, 2018

  Runyon Canyon

  Runyon CanyonRunyon CanyonRunyon CanyonRunyon CanyonRunyon Canyon

   

  RUNYON CANYON WITH THE GANG
  FIRST PHOTO BY JANNI
  // I’M WEARING GIA.THE.LABEL SWEATER

   

  The first morning in LA we all decided to meet up at Runyon Canyon to hike the hill up to the top to watch the sunrise :) It sure was beautiful! That is the best part about jetlag – When you go to the states and go to bed at nine and wake up at four in the night hahahah. It’s not so good when you travel back to Sweden tho and want to stay up until 3-4 in the night and wake up around lunch haha. Pray for me that I’ll be able to stay pretty OK when it comes to my jetlag! The worst thing you can do is to sleep in and also sleep during the day .. that is a big no-no! You got any good advice on getting rid of the jetlag fast? PLEASE HELP A BROTHER OUT!

  ___________________________

  Under vår första morgon i LA så bestämde vi oss för att köra Runyon Canyon och hikea upp för backen för att se solen gå upp :) Så fint!
  Det är det bästa med jetlag – När man åker till USA och går och lägger sig vid nio på kvällen och vaknar runt 4 på morgonen/natten hahahaha. Det är inte lika nice när man kommer hem dock och de blir tvärtom. Man somnar runt 3-4 på natten och sover fram tills lunch. Be för mig att min jetlag håller sig helt ok! De värsta man kan göra är att sova långt in på morgonen eller power napa mitt på dagen.. det är big no-no! Har ni tips på hur man botar jetlag fort? HELP A BROTHER OUT!


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Runyon Canyon”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • I see it is amazing there!
   xx from Bavaria/Germany, Rena
   http://www.dressedwithsoul.com

   Reply
  • Yes it sure is!! <3

   Reply
  • Oh how amazing it looks! You and Kenza(?) look wonderful together! You have inspired me to go on a hike with my pals :)

   http://www.beingisabella.com

   Reply
  • It sure was!! Aw cutie, thank you <3<3

   Reply
  • Haha åh mitt tips för jetlag är att tvinga sig själv att vara uppe så länge att kroppen inte längre vet vilken tidszon den är i utan den är bara trött. Så kan man somna när som på kvällen sen och vips så är man inne i hyfsat rätt tidszon ;) En gång var jag uppe i 50 timmar för att komma rätt… Då var jag rätt trött när jag gick och la mig kan jag säga runt 9 på kvällen sen ;) Men efter 12 timmars sömn så vart det bättre :)

   Reply
  • Haha jäklar!! Vet inte om jag skulle klara av de haha, men tack för tips <3 somnade typ 02 igår och vaknade vid 06.15 av mig själv.. så sjukt!! men nu ska jag inte ta någon nap under dagen så lär va astrött ikväll :) kram

   Reply