Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

14:47 | April 19, 2018

Runyon Canyon

TRAVEL
Runyon CanyonRunyon CanyonRunyon CanyonRunyon CanyonRunyon Canyon

 

RUNYON CANYON WITH THE GANG
FIRST PHOTO BY JANNI
// I’M WEARING GIA.THE.LABEL SWEATER

 

The first morning in LA we all decided to meet up at Runyon Canyon to hike the hill up to the top to watch the sunrise :) It sure was beautiful! That is the best part about jetlag – When you go to the states and go to bed at nine and wake up at four in the night hahahah. It’s not so good when you travel back to Sweden tho and want to stay up until 3-4 in the night and wake up around lunch haha. Pray for me that I’ll be able to stay pretty OK when it comes to my jetlag! The worst thing you can do is to sleep in and also sleep during the day .. that is a big no-no! You got any good advice on getting rid of the jetlag fast? PLEASE HELP A BROTHER OUT!

___________________________

Under vår första morgon i LA så bestämde vi oss för att köra Runyon Canyon och hikea upp för backen för att se solen gå upp :) Så fint!
Det är det bästa med jetlag – När man åker till USA och går och lägger sig vid nio på kvällen och vaknar runt 4 på morgonen/natten hahahaha. Det är inte lika nice när man kommer hem dock och de blir tvärtom. Man somnar runt 3-4 på natten och sover fram tills lunch. Be för mig att min jetlag håller sig helt ok! De värsta man kan göra är att sova långt in på morgonen eller power napa mitt på dagen.. det är big no-no! Har ni tips på hur man botar jetlag fort? HELP A BROTHER OUT!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

6 Responses to “Runyon Canyon”

 1. Sara on

  Haha åh mitt tips för jetlag är att tvinga sig själv att vara uppe så länge att kroppen inte längre vet vilken tidszon den är i utan den är bara trött. Så kan man somna när som på kvällen sen och vips så är man inne i hyfsat rätt tidszon ;) En gång var jag uppe i 50 timmar för att komma rätt… Då var jag rätt trött när jag gick och la mig kan jag säga runt 9 på kvällen sen ;) Men efter 12 timmars sömn så vart det bättre :)

  Reply
  • angelicablick on

   Haha jäklar!! Vet inte om jag skulle klara av de haha, men tack för tips <3 somnade typ 02 igår och vaknade vid 06.15 av mig själv.. så sjukt!! men nu ska jag inte ta någon nap under dagen så lär va astrött ikväll :) kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.