Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:21 | April 21, 2018

  Majorelle Brunch

  MajorelleMajorelleMajorelleMajorelleMajorelleMajorelle

   

  MAJORELLE BRUNCH IN LOS ANGELES
  WEARING A DRESS FROM MAJORELLE – GET IT HERE ( AFFILIATELÄNK)

   

  Hello from sunny Sweden! Damn, we’ve had two really sunny and warm days now and you can see how people are filling up the parks and streets. Stockholm is finally feeling alive! I just got back home after a day of cleaning our backyard (shared with all the other people living in this building) together with everyone living here, workout at the gym, barbeque with Simon, hanging out in the sun and eating ice-cream with Simon, André and Toby. A perfect saturday! The sun has been shining all day and I’m so happy :) Now I’m just doing a quick facial treatment at home before getting ready for tonight. Just having dinner with André, Toby and Felix and then we’ll see what I want to do.. some people are going out but I’m just too tired I think. And since I won’t drink anything I’ll just keep getting more tired haha. But that’s alright! What are your plans for tonight?

  ___________________________

  Hej från ett soligt Sverige! Jäklar, vilka dagar vi haft de senaste hörrni! Man ser hur gatorna och parkerna fylls av människor när vädret är såhär nice och stan kommer verkligen till liv igen! Jag kom precis hem efter en fullspäckad dag med vårstädning på var baksida i vår fastighet med alla som bor här i samma byggnad följt av ett träningpass, grill med Simon i solen, häng i solen och sen glass med Simon, André och Toby. En perfekt lördag! Solen har lyst hela dagen och det gör mig så glad :) Nu sitter jag med en ansiktsmask och kör en liten kort ansiktsbehandling här hemma innan jag ska fixa mig inför kvällen. Jag ska bara äta middag med André, Toby och Felix men sen ska en del ut tror jag. Jag får se hur jag gör! Är så sjukt trött haha. Jag dricker ju inte dessutom så då kommer jag bara bli ännu mer trött sen haha. Men de är helt ok! Vad ska ni göra ikväll?


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Majorelle Brunch”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här