Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:38 | April 23, 2018

  House of Harlow

  HOUSE OF HARLOWHOUSE OF HARLOWHOUSE OF HARLOWHOUSE OF HARLOWHOUSE OF HARLOWHOUSE OF HARLOW

   

  HOUSE OF HARLOW BRUNCH/EVENT

   

  During the first day in Palm Springs Revolve and House of Harlow hold a “brunch” / event during the day for all of us together with Nicole Richie! It was so nice to catch up with all the girls again, have a drink and just relax in the sun :) It’s always so amazing meeting all these wonderful people! Some of them I’ve followed for a while and some I just discovered when I was there. I met so many amazing and friendly girls ( and boys also ofc ) and I’m so thankful for that. That is actually the best part of it! Well it’s time for some lunch now and then I’m off to Fightbox for a workout with Klara :) Talk to you in a sec! Xx

  ___________________________

  Under första dagen i Palm Springs så höll Revolve och House of Harlow en “brunch” / event under dagen för alla oss tillsammans med Nicole Richie! De var så kul att få träffa alla – både nya och gamla samt ta en drink och softa i solen :) De är alltid så kul att träffa alla! Vissa har man träffat innan eller följt sedan tidgare och sen vissa nya man hittar. så fina tjejer iaf! ( och killar med såklart!). De är ändå den bästa delen med allt! Lära känna alla fina människor. Men men dags för lunch nu och sen ett pass på Fightbox med Klara :) Hörs sen! xx


  6 kommentarer  6 kommentarer om “House of Harlow”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här