Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | April 25, 2018

Coachella day 2

coachellacoachellacoachellacoachellacoachellacoachellacoachella

 

PARTY AT REVOLVE + DAY 2 AT COACHELLA
GET MY POLKA-DOT DRESS HERE ( AFFILIATELÄNK)
PICTURE 3,6 & 8 FROM KENZA

 

Still got some Coachella pictures and looks left – I hope you guys are OK with that hehe? I didn’t think I took so many photos but yep, I guess I did. I’m working from home today since I have tons and tons of work to do on my laptop. Everything from receipts  to my accountant to editing, emails and yada yada. I always have 1 day a week where I just lock myself indoor or at a coffee store and keep myself glued to the laptop. This is THAT day haha! I wore two different outfits this day :) I was wearing one look at the Revolve party but changed into my other outfit right before we left for the festival. I just really wanted to wear my tulle skirt you know haha ♥

____________________________

Jag har fortfarande en del Coachella bilder kvar – jag hoppas ni är OK me de haha? Jag trodde inte jag tog så värst många men jepp, jag gjorde visst det. Idag jobbar jag hemifrån eftersom jag har sjukt mycket att ta igen på min laptop. Allt från kvitton som ska in, redigering, emails och massa annat. Jag har alltid en dag i veckan då jag mer eller mindre låser in mig inomhus eller på ett fik och bara köttar jobb på datorn. Sitter liksom fastlimmad framför laptopen hela dagen. IDAG är det en sån dag haha! Jag bar iallafall två olika looks under andra dagen. En look under Revolve festen och sen bytte jag om precis innan vi drog till festivalen. Ville ju så gärna bära min röda tyllkjol ju haha ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Coachella day 2”

    Kan du inte visa närmare bild på håret? Så fint med fläta på sidan!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här