Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:47 | April 26, 2018

  Polka-dot

  -THIS POST CONTAIN ADLINKS/AFFILIATELÄNKAR-

  ale by alessandraale by alessandra

   

  CREDIT&ADLINKS:_DRESS FROM ALE BY ALESSANDRA, HERE_JACKET FROM DIESEL, SIMILAR HERE_
  _BOOTS FROM PRETTY LITTLE THING, SIMILAR HERE_

   

  I just had iPhone pictures of this look but I hope that’s OK? All the other looks are taken with my camera but yeah – at least you can see what I’m wearing! How are you guys today? I’m alright. I got braces(!) on the inside of my upper teeth like 3 days ago and it hurts a lot haha. Feels like my teeth are about to fall out everytime I bite on something and yeah my headache is a bummer and my entire mouth/lips has swollen up. It’s normal apparently and I’m also very sensitive to stuff so I guess I just have to ride that storm out haha.  I did a vlog about HOW and WHY I got braces that is going live on sunday :) Just wearing my braces for 6 months so that’s good. But yeah, just to make a long story short: my teeth are pushing forward so for the past couple of years one of my front teeth has begun to push down the other front teeth and also made it’s way OVER it also. it’s not a big thing but it can get worse over the years ( which it has ) so it’s better to fix it now before it’s worse or even too late. do you got braces or did you have it at some point? Tell me about it! and – what did you guys eat? haha. Stay tuned!

  ___________________________

  Har tyvärr bara iPhone bilder på denna look, hoppas de är OK? Alla andra looks är med kameran men ja – man ser ju iaf vad jag har på mig! Hur mår ni idag btw? Jag är helt okej. Jag satte in en tanställninf(!) på insidan av mina övre tänder typ 3 dagar sen och nu gör de fan ont haha. Känns som alla tänder ska ramla ut när jag tuggar på nått och ja huvudvärken är go. Hela min mun och läpp har svullnat upp. De är tydligen normalt och då ska det tilläggas att jag även är vääääldigt känslig. Måste bara rida ut den här stormen haha. Gjorde en vlogg dagen jag satte in den så den kommer upp på Söndag – då berättar jag HUR vi gjorde och VARFÖR med. Jag ska som tur är bara ha den inne i 6 månader så de går fort! Men för att ni ska fatta lite varför: Mina tänder trycker på från sidorna vilket gjort att min ena framtand skjutits ner samt att den andra framtanden krupit upp och lagt sig över den andra. Just nu är de inte så farligt men detta har skett över ett par år och har sen dess blivit värre. De är bättre att rätta till det nu istället för att vänta på att de ska bli värre eller bli försent. Så det syns inte så mycket nu, men skönt att bara bli av med de nu istället för sen. Har någon av er där ute haft tandställning? Eller har nu? Berätta gärna om er upplevelse! Och – vad tusan äter ni? haha. Stay tuned!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Polka-dot”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hade tandställning i ett år, dessvärre på över och underkäke på utsidan tänderna? Jag tog alvedon vid värk samt åt mkt lös mat, typ spaghetti och köttfärssås som inte behöver tuggas 100 ggr som en köttbit typ. Sög även på isglass och isbitar vid värk :) Mkt smoothies, gröt osv! 6 mån går skit fort, värken kommer också släppa snart??

   Reply
  • Åh!! Alltså jag kan inte ens tänka mig smärtan att ha den UTANPÅ!! Tungan kan man ju liksom.. flytta på lite. Men läpparna är ju liksom där dom är! Shit alltså. Ja samma här… åt ris och typ en mjuk gryta häromdagen och igår åt jag tacos utan bröd och inga gurka eller tomat haha. Bara avokado, såser och majs + quornfärs haha. Tack för tips! Jag hoppas värken försvinner snart! Blir tokig! pulserar i hela käften haha. KRAM <3

   Reply
  • Så nice!!

   Reply
  • Tack finis!

   Reply
  • Jag hade tandställning i mina tonår som många tonåringar brukar ha. Jag är tacksam och glad över att mina föräldrar stod på sig gällande det(även om alla barn har rätt till det) och även bli kvitt min grova acne som barn. Gå på Roccacutan kur som var lika påfrestande som tandställningen men nu när jag är 26, äldre så var det så värt det nu när jag är ute på andra sidan, ingen acne så nära ögat kan nå!

   Tips till dig och andra som tampas med tandställning eller med grov acne:
   Våga skaffa det och härda ut med medicinen(acnemedicin), det blir bättre!
   För mig har acne aldrig varit “prickar” utan dragit ner mig, men lyft upp mig efter denna behandling. Bästa beslut jag någonsin tagit i livet.

   Det är kämpigt i början och under behandling men när man är klar är det så värt det. Ditt självförtroende och självkänsla kommer bli enormt mycket bättre. Gäller både tandställning och behandla sig mot acne.

   Reply
  • Ja, man blir ju säkert tacksam sen när de är över! Alla skriver typ det! Tack för tips och fina ord <3 ni ska få se update senare samt före o efter bilder! kram

   Reply
  • Hade tandställning (räls utanpå) i 10 mån och tyckte det funkade bra! Hade också superont i början och efter varje gång jag spänt den, kunde liksom knappt äta en mjuk macka haha. Tips när du har ont: smoothie, skivad banan, soppa, etc. Mat som inte behöver tuggas så mycket. När det inte gör ont kan man typ äta vad som helst, men ibland fastnar det i tandställningen såklart. Man vänjer sig snabbt och det känns tomt när den är borta! :)

   Reply
  • Åh är det sant? Ja VERKLIGEN!! Asså jag tuggar knappt maten ahahhaa. äter mest typ ris och mjuka grytor – lätt att “tugga” o svälja haha! Blev du svullen nått? Tack för tips iaf babe <3

   Reply
  • I’m addicted to both red and now polka dots thanks to you ;) so it looks like I need this dress! :)

   http://www.beingisabella.com

   Reply
  • Hha u are so cute!! I LOOOVE this dress! Or, it’s a jumpsuit-dress <3

   Reply
  • I feel your pain! I think the first few days i could only eat porridge or really soft food like stews. It feels horrible especially when you go back and they tighten it. I got mine done at the public hospital in Malaysia and the good thing was it only cost less than USD100 and the checkups and consultations were free. BUT i ended up wearing it for 5 years, which was all throughout high school!

   Reply
  • Yed I’ve heard that when they tighten it – it’s the worst! I’m so scared :(!! Yeah I can only eat soups, soft stuff and stews. oh really that’s good? Mine was more haha. But I’m just going to have mine for 6 months so I’m so happy about that! xx

   Reply
  • Dreamy <3

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Yes it sure was! xx

   Reply
  • I am def attending Coachella in the years to come. Festivals look like so much fun!!

   xx,
   Aïchatou Bella

   http://www.stilettosandstandards.com

   Reply
  • Så bra beslut av dig, att du gör det nu och inte väntar tills det blir värre och du kanske hade behövt ha den en längre tid. Jag har vanlig räls just nu, har haft i underkäken i sex månader och överkäken i 2 månader. Ska snart få ta ut den! Det är det bästa beslutet jag tagit. När jag precis hade satt i den och efter varje gång jag spänt den har jag ätit mycket soppa, nudlar, bananpannkaka och ja, typ sånt som går att mosa innan man äter eller mat i flytande form. Ibland har jag gråtit av smärtan och bara velat ta ut den men det är värt besväret! Lycka till!

   Reply