Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:43 | April 28, 2018

Summer of 2017

LOOK OF THE DAY

 

SOME OUTFITS FROM SUMMER 17′

 

Gah! I can’t seriosuly WAIT until I can wear FUN CLOTHES again! Being in LA and at Coachella made me get a taste of what’s coming soon. I can’t wait to wear dresses, tops and shorts, skirts, thin jackets, heels with an open toe. GAH!! SUMMER WHERE ARE YOU? I have so many ideas for outfits this summer and I’m so stoked to just post a lot of outfits here now when I also have my new camera. COME ON SUMMER!

___________________________

Åh! Kan typ inte VÄNTA längre tills jag får bära ROLIGA KLÄDER igen! Att vara i LA och på Coachella fick mig att känna smaken av sommar här i Sverige. Jag längtar tills man kan gå omkring i klänningar, toppar och shorts, kjolar, tunna jackor och klackar med öppen tå. GAH!! SOMMAREN VART ÄR DU Jag har så många ideer på outfits som jag bara vill sätta ihop nu. Jag vill fota massor outfits med! Så pepp nu när jag har min nya kamera med. KOM IGEN SOMMAREN!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

19 Responses to “Summer of 2017”

 1. Amanda on

  Helt magiska bilder! Älskar ljuset och känslan i dem alla och de olika outfitsen är verkligen så fina! Ett väldigt inspirerande inlägg med andra ord!

  Reply
 2. Veronica on

  Wow vilka snygga outfits! Kan knappt välja en favvo men måste definitivt kopiera båda de vita, somriga klänningslookerna. Och den cerisa, helt magisk bild❣️

  Reply
 3. Rich & Jennie on

  Smokin Smokin Smokin You look Fantastic in everything you wear. I’m convinced there’s nothing you can’t pull off ?? Thanks for making our weekend Gorgeous ?❤️

  Reply
  • angelicablick on

   Aw!! Thank you so much you two <3 I've missed your comments! i can't wait for summer now!! Thanks and you two <3

   Reply
   • Rich & Jennie on

    Sorry Angelica we haven’t been in much recently. We’ve missed your posts though ? Saw you on instagram at that Coachella festival. Looks like you had an awesome time and you looked stunning in Everything ? Have s nice week ?❤️

    Reply
 4. Victoria on

  Hej! Super fina bilder verkligen, blir så inspirerad! Men tänkte föreslå (eller höra efter) om inte du kan göra en vlog med dina designerväskor?! Tycker det skulle vara kul att se vad du har för samling. :) Ha det gott!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.