Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:43 | April 28, 2018

Summer of 2017

 

SOME OUTFITS FROM SUMMER 17′

 

Gah! I can’t seriosuly WAIT until I can wear FUN CLOTHES again! Being in LA and at Coachella made me get a taste of what’s coming soon. I can’t wait to wear dresses, tops and shorts, skirts, thin jackets, heels with an open toe. GAH!! SUMMER WHERE ARE YOU? I have so many ideas for outfits this summer and I’m so stoked to just post a lot of outfits here now when I also have my new camera. COME ON SUMMER!

___________________________

Åh! Kan typ inte VÄNTA längre tills jag får bära ROLIGA KLÄDER igen! Att vara i LA och på Coachella fick mig att känna smaken av sommar här i Sverige. Jag längtar tills man kan gå omkring i klänningar, toppar och shorts, kjolar, tunna jackor och klackar med öppen tå. GAH!! SOMMAREN VART ÄR DU Jag har så många ideer på outfits som jag bara vill sätta ihop nu. Jag vill fota massor outfits med! Så pepp nu när jag har min nya kamera med. KOM IGEN SOMMAREN!


19 kommentarer19 kommentarer om “Summer of 2017”

  This is going to be my inspiration for everything! You are beautiful my dear and these photos are amazing. I love the one wear you’re wearing yellow and all the ones against the flowers and where the sun is hitting you. Breathtaking!

  http://www.beingisabella.com

  Reply

  Helt magiska bilder! Älskar ljuset och känslan i dem alla och de olika outfitsen är verkligen så fina! Ett väldigt inspirerande inlägg med andra ord!

  Reply

  Wow vilka snygga outfits! Kan knappt välja en favvo men måste definitivt kopiera båda de vita, somriga klänningslookerna. Och den cerisa, helt magisk bild❣️

  Reply

  Smokin Smokin Smokin You look Fantastic in everything you wear. I’m convinced there’s nothing you can’t pull off ?? Thanks for making our weekend Gorgeous ?❤️

  Reply

  Aw!! Thank you so much you two <3 I've missed your comments! i can't wait for summer now!! Thanks and you two <3

  Reply

  Sorry Angelica we haven’t been in much recently. We’ve missed your posts though ? Saw you on instagram at that Coachella festival. Looks like you had an awesome time and you looked stunning in Everything ? Have s nice week ?❤️

  Reply

  Alla outfits är on point! Vart är den första klänningen ifrån? :D

  Reply

  Hej! Super fina bilder verkligen, blir så inspirerad! Men tänkte föreslå (eller höra efter) om inte du kan göra en vlog med dina designerväskor?! Tycker det skulle vara kul att se vad du har för samling. :) Ha det gott!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här