Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:49 | May 1, 2018

  Sakura

  THIS POST CONTAIN ADLINKS/INLÄGG INNEHÅLLER AFFILIATELÄNKAR

  Sakurasakurasakurasakurasakurasakurasakurasakura

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM JUST FEMALE, HERE_TROUSERS FROM JUST FEMALE, HERE_
  _SNEAKERS FROM NIKE, HERE_TOP FROM WEEKDAY, HERE_BAG FROM VALENTINO, HERE_
  NECKLACE FROM H&M, SIMILAR HERE_

   

  AW! The sakura flowers finally blossomed in Kungsträdgården!! I thought me and Ellen were smart going there super early in the morning but.. haha there was sooooo many people there already. But we managed to get some good shots :) I decided to match the flowers with my new suit from JUST Female. LOVE this!! Yesterday I spent my whole day with Isabella – We went to Fightbox first followed by lunch at Urban Deli, coffee & a stroll and then chilling at her place later on that evening. Hanna came over as well and did fish tacos with us! Never tried to do that at home before but it turned out really good. 1 of May today tho!! I started this month best possible way – At the gym with Simon – I DID MY PERSONAL BEST at deep squat!! 80KG!! I’m so happy!!

  ___________________________

  Åh! Körsbärsblommorna har äntligen blommat ut i Kungsträdgården!! Jag och Ellen trodde vi var smarta när vi gick upp supertidigt och stack dit men.. haha de var sååå mycket folk där när vi kom dit. Men vi lyckades iallafall få en del bra bilder :) Jag bestämde mig för att matcha blommorna med min nya kostym från JUST Female. Älskar den!! Igår spenderade jag hela dagen med Isabella – Vi körde ett pass på Fightbox först följt av lunch på Urban Deli, kaffe och promenad i solen och sen till kvällen chillade vi hemma hos henne. Hanna kom över med och så gjorde vi fisktacos! Så gott! Aldrig testat att göra de själv hemma förut men de blev superbra. 1:a Maj idag!! Jag började morgonen på bästa möjliga sätt – på gymmet med Simon – JAG GJORDE MITT PERSONLIGA BÄSTA i deep squat!! 80KG!! Jag är så glad!!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Sakura”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här