Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:49 | May 1, 2018

Sakura

LOOK OF THE DAY

THIS POST CONTAIN ADLINKS/INLÄGG INNEHÅLLER AFFILIATELÄNKAR

Sakurasakurasakurasakurasakurasakurasakurasakura

 

PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM JUST FEMALE, HERE_TROUSERS FROM JUST FEMALE, HERE_
_SNEAKERS FROM NIKE, HERE_TOP FROM WEEKDAY, HERE_BAG FROM VALENTINO, HERE_
NECKLACE FROM H&M, SIMILAR HERE_

 

AW! The sakura flowers finally blossomed in Kungsträdgården!! I thought me and Ellen were smart going there super early in the morning but.. haha there was sooooo many people there already. But we managed to get some good shots :) I decided to match the flowers with my new suit from JUST Female. LOVE this!! Yesterday I spent my whole day with Isabella – We went to Fightbox first followed by lunch at Urban Deli, coffee & a stroll and then chilling at her place later on that evening. Hanna came over as well and did fish tacos with us! Never tried to do that at home before but it turned out really good. 1 of May today tho!! I started this month best possible way – At the gym with Simon – I DID MY PERSONAL BEST at deep squat!! 80KG!! I’m so happy!!

___________________________

Åh! Körsbärsblommorna har äntligen blommat ut i Kungsträdgården!! Jag och Ellen trodde vi var smarta när vi gick upp supertidigt och stack dit men.. haha de var sååå mycket folk där när vi kom dit. Men vi lyckades iallafall få en del bra bilder :) Jag bestämde mig för att matcha blommorna med min nya kostym från JUST Female. Älskar den!! Igår spenderade jag hela dagen med Isabella – Vi körde ett pass på Fightbox först följt av lunch på Urban Deli, kaffe och promenad i solen och sen till kvällen chillade vi hemma hos henne. Hanna kom över med och så gjorde vi fisktacos! Så gott! Aldrig testat att göra de själv hemma förut men de blev superbra. 1:a Maj idag!! Jag började morgonen på bästa möjliga sätt – på gymmet med Simon – JAG GJORDE MITT PERSONLIGA BÄSTA i deep squat!! 80KG!! Jag är så glad!!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “Sakura”

  1. Kimmie on

    Du har sån himla fin hårfärg!! Använder du något speciellt för att det ska hålla sig jämt eller är det så ditt hår är naturligt? :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.