Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:07 | May 3, 2018

  Marrakech X 3

   

  3 X MARRAKECH PICS

   

  I’m in bed for the third day and I can’t believe I’m sick again. SERIOUSLY? I was sick over Coachella and have just been good for 1,5 week now until I’m back in bed. WTF? I do everyhting right – workout, eat nutritious food, sleep well, drink c vitamins every day for my immune system, wear warm clothes, doesn’t hang out with sick people, doesn’t drink alcohol/party  but YET I get sick. WHY?? I just want to be back at the gym, do fun stuff and hang out with my friends again. Hate my life atm haha.

  ___________________________

  Jag ligger i sängen för tredje dagen i rad och jag kan fan inte fatta att jag är sjuk igen. PÅ RIKTIGT? Jag var ju sjuk under coachella och har bara hunnit vara frisk i 1,5 vecka innan jag är tillbaka att vara sjuk. WTF? Jag gör allt rätt liksom – tränar, äter bra och näringsrik amt, dricker vitamin C för immunsystemet varje dag, klär mig varmt, umgås inte med sjuka personer, dricker inte masa alkhol/festar osv men blir ändå SJUK. VARFÖR?? Jag vill bara vara på gymmet nu, göra roliga saker och umgås med vänner. Hatar livet just nu haha.


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Marrakech X 3”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh vad tråkigt att höra! Men kanske är det så att du gör för mycket? Att du aldrig vilar upp dig, alltid tränar osv. Bara en tanke. Krya på dig! <3

   Reply
  • Nej nu tycker jag ändå att jag varit förvånadsvärt lugn den senaste tiden till skillnad på hur de brukar/kan se ut :/ fattar inte… tack för omtanke <3 kram

   Reply
  • That’s so frustrating i know… Had this last year and it really sucked! Hope you get well soon and will be at full charge ♥

   Greets from Germany :)
   Ane

   Reply
  • I KNOW! It’s making me climb the walls here… thank you so much babe <3

   Reply
  • Just perfect!

   http://www.evdaily.blogspot.com

   Reply
  • Thanks love!

   Reply
  • Great pics and cute kitty ? I’m so sorry to hear your still sick sweetie!!! It really sucks to be laid up while it’s just starting to be sunny and warm. We hope you feel better soon so you can take your trip. ?❤️❤️

   Reply
  • Thanks! Yes it was sooo cute! Only had one eye :(<3 Yes it sucks soooo bad! feeling better today so I hope im back on track now!! thanks <3<3

   Reply
  • Du borde prova coldzyme sprayen som finns på apoteket eller halstabletterna medistus. Coldzyme funkar verkligen för mig, när jag känner på mig att jag håller på att bli sjuk så använder jag sprayen direkt. Hade samma problem som dig innan med att jag typ blev sjuk så fort jag blev frisk från min förra förkylning.

   Reply
  • Är de sant? måste testa!! brukar köra strepsil men dom suger ju hahaha.. men ska testa de du skrev! TACK!! <3

   Reply
  • Had that being-again-and-again-and-again also in the last autumn :( Now I’m taking “Umckaloabo” as soon as I feel the first bit of a cold. I don’t know if you have it in Sweden? I also heard from a friend who says “Propolis” (something from bees) helps her. But she is still sick every second week :D get well soon!

   Reply
  • gah! that sucks soooo bad doesn’t it? the same here… hmm never heard of it… what is it? should check it out, thanks! love

   Reply
  • Well, both are more plant-based and mostly for serious colds. But it helped me when I had many colds in a row and during this flue-season when I had to teach in school with everyone coughing and spitting at me :D Hope you are better soon and go to NYC and enjoy everything. Love your posts :)

   Reply
  • oh really? Don’t know if we have that ehre in sweden but i know we have similar :) thank you babe! xx

   Reply
  • Fy fan, jag hade nog tagit med alla katter jag såg hem om jag varit utomlands, verkar ju vara några länder där fler katter bor utomhus ? bara ett öga och så liten, det krossar mitt hjärta..

   Reply
  • Ja jag älskar med djur! Denna bodde dock supermysigt hos familjen som äger Riaden och mådde bra, den hade nog bara varit i en fight med en annan katt eller skadat sig. Kattens mamma bode där med :)

   Reply