Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:13 | May 3, 2018

  Spring feelings

  marnimarnimarnimarnimarni

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON / EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS/AFFILIATELÄNKAR:_TROUSERS FROM ASOS, HERE_KNIT FROM H&M, SIMILAR HERE_
  _SHOES FROM PRETTY LITTLE THING, HERE_SUNGLASSES FROM PRETTY LITTLE THING, HERE_
  _JACKET FROM H&M, SIMILAR HERE_BAG FROM MARNI, HERE_

   

  Hi babes! What are you up to? I just got back home from a quick trip into town which made me sweaty AF since I’m not feeling good. It’s going to be a calm night for me and I’m just going to cook dinner at home and chill. I gotta be honest with you that I’m pretty sick and tired of chilling at home now.. I’m still wondering if I’m going to be able to go to France tomorrow for NELLY’S Charter trip or not :( We’ll see. I’m going to NYC on Monday and I really need to be well until then :/

  ___________________________

  Hej babes! Vad gör ni? Jag kom precis tillbaka från en liten tur in till stan som gjorde mig helt svettig eftersom jag inte mår helt hundra. Jag kommer köra på en lugn kväll hemma och bara laga middag och slappa. Måste vara ärlig och säga att jag är rätt trött på att bara slappa hemma nu.. jag undrar fortfarande om jag kommer kunna åka till Frankrike imorgon med NELLY charter men vi får se :( Jag ska till NYC på måndag och måste verkligen vara frisk tills dess :/


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Spring feelings”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här