Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:31 | May 4, 2018

  Color pop

  THIS POST CONTAIN ADLINKS/AFFILIATELÄNKAR-

  guccigucciguccigucciguccigucci

   

  PHOTOS BY ELLEN WALDTON/EDIT BY ME
  CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM RIVER ISLAND, SIMILAR HERE_KNIT FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_
  _TROUSERS FROM ASOS, HERE_BAG FROM GUCCI_HAT FROM LACK OF COLOR, SIMILAR HERE_
  _BOOTS FROM H&M, SIMILAR HERE_

   

  Hi everyone! How are you today? I woke up feeling a bit better today ( yeeeeey!) but i’m still a bit scared to get worse so I actually cancelled my trip to France today with NELLY :( It sucks soooooo bad .. I was so much looking forward to going but now I can just look at all insta-stories and be jealous hahaha. I’ve managed to go out today and had a bit of a lunch with Zoe before going home again. Since then i’ve just packed my bags from NYC on Monday, cleaned a bit and worked from my laptop. Tonight I might tag along for dinner and then go straight home again if my body says YES. Keep your fingers crossed for me babes ♥

  ___________________________

  Heeej alla! Hur mår ni? Jag vaknade upp och mådde lite bättre idag ( yeeeey!) men är fortfarande lite rädd att de ska bli värre så jag ställde in min resa till Frankrike med NELLY :( Det suger sååååå hårt.. jag såg fram emot det så mycket men nu får jag istället kolla allas insta-stories och va avis istället haha. Jag lyckades iaf ta mig ut för lunch idag med Zoe innan jag gick hem igen. Har sen dess bara packat lite inför NYC på måndag, städat lite hemma och jobbat från datorn. Ikväll ska jag följa med på middag innan jag åker hem igen om kroppen känner att den orkar de. Håll tummarna för mig babes ♥


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Color pop”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här