Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

13:03 | May 6, 2018

Nytorget 6

UNCATEGORIZED 2

LUNCH WITH OSCCAR YESTERDAY

 

Since I started to feel a bit better yesterday I met up with Osccar for a lunch and some bubbles at Nytorget 6 before heading to Trädgården for a while :) I don’t like the music they played but it sure was a nice vibe. Today I’m feeling better but my voice is all gone and i’m couching a lot and yeah that has gotten worse. But I hope it’s just and after-effect of me being sick. Cause DAMN GUYS I MISS THE GYM!! I’m so sad. Can’t wait to get back!

___________________________

Eftersom jag började känna mig bättre igår så mötte jag upp Osccar för lunch och bubblor igår på Nytorget 6 innan vi gick förbi Trädgården för lite häng :) Jag gillade inte alls musiken men de var en skön vibe. Idag känner jag mig fortfarande bättre men min röst är borta och jag hostar en hel del och de har blivit värre – hostan. Men jag hoppas bara de är en sido-effekt av att jag varit sjuk och att de blir bättre. För alltså JÄKLAR VAD JAG SAKNAR GYMMET NU!! Är seriöst så ledsen. Längtar tills jag är tillbaka!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

8 Responses to “Nytorget 6”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.