Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:03 | May 6, 2018

  Nytorget 6

  LUNCH WITH OSCCAR YESTERDAY

   

  Since I started to feel a bit better yesterday I met up with Osccar for a lunch and some bubbles at Nytorget 6 before heading to Trädgården for a while :) I don’t like the music they played but it sure was a nice vibe. Today I’m feeling better but my voice is all gone and i’m couching a lot and yeah that has gotten worse. But I hope it’s just and after-effect of me being sick. Cause DAMN GUYS I MISS THE GYM!! I’m so sad. Can’t wait to get back!

  ___________________________

  Eftersom jag började känna mig bättre igår så mötte jag upp Osccar för lunch och bubblor igår på Nytorget 6 innan vi gick förbi Trädgården för lite häng :) Jag gillade inte alls musiken men de var en skön vibe. Idag känner jag mig fortfarande bättre men min röst är borta och jag hostar en hel del och de har blivit värre – hostan. Men jag hoppas bara de är en sido-effekt av att jag varit sjuk och att de blir bättre. För alltså JÄKLAR VAD JAG SAKNAR GYMMET NU!! Är seriöst så ledsen. Längtar tills jag är tillbaka!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Nytorget 6”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här