Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 01:53 | May 10, 2018

  First day in NYC

  new york new york new york new york new york

   

  SNAPSHOTS DAY 1

   

  Gah, two loooong ( but fun) days has passed! Hadn’t had one minute by the laptop until now. Finally I can share some piccys with ya! How are you btw? I’m all good but jetlag AF and yeah it’s been two hectic but fun days here in NYC so far. The first day we started our morning with waking up suuuuper early so me and Silja went to the gym and did a bit of a workout. Then we both took a shower, got dressed and had a stroll here in Williamsburg ( where we live) and bought coffee. Later that day we had a painting session up at a rooftop and made this awesome painting all together! It was such a fun time. Later we had lunch, interviews and some other activaties followed by dinner at ABC kitchen :) A good first day!

  ___________________________

  Gah, två lååånga ( men roliga ) dagar har passerat! Har inte haft en minut över till datorn tills ny. Äntligen kan jag lägga upp bilder till er här! Hur mår ni btw? Jag är toppen förutom jetlagen och att de varit stressigt men roligt sen vi kom hit. Första dagen started vi morgonen med en workout, jag och Silja. Sen tog vi varsin dusch och klädde på oss innan vi tog en promenad i Williamsburg ( där vi bor ) för att köpa kaffe. Senare på dagen körde vi en målar session upp på ett tak som var as coolt! Sen åt vi lunch, körde intervjuver och lite andra aktiviteter innan vi avslutade dagen/kvällen med middag på ABC Kitchen :) En bra första dag!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “First day in NYC”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här