Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:36 | May 14, 2018

  D E T A I L S.

  gucci Los Angeles marni loewe missguided eytys revolve sakura angelica blick kimono

   

  IT’S IN THE DETAILS

   

  What a day! It feels like this day has been 48 hours long haha and it’s not even over! I started my day at the gym with simon followed by wokring a bit from home, coffee in the sun, phone meetings, mc driver lesson(!!), a swing by my doctor and now i’ve just taken a shower, made some very late lunch and soon heading to meet Vendela at Urban Deli’s rooftop :) WAH! What have you been doing today?

  ___________________________

  Vilken dag! Känns som dagen hitills har haft 48 timmar och då är den inte ens över! Jag började dagen med PT pass med Simon på gymmet följt av jobb hemifrån, kaffe i solen, telefon-möten, motorcykel körlektion(!!!), en sväng förbi min läkare och nu har jag precis tagit en dusch, lagat sen lunch och ska snart möta upp Vendela på Urban Delis tak :) WAH! Vad har ni gjort idag?


  18 kommentarer  18 kommentarer om “D E T A I L S.”

   Vart har du köpt din rosa bikini med rosor på? Den är off shoulder med några typ av stripes som går över magen? Har letat överallt på internet, men hittar ingenstans. Den var iallafall jättefiiin! :D

   Reply

   Glömde skriva att den inte finns med i någon utav bilderna ovan, utan har sett den lite då och då på din instagram

   Reply

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Jag accepterar villkoren som finns här