Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:43 | May 20, 2018

  Rooftop

  paintpaintpaintpaintpaintpaintpaint

   

  PAINTING AT THE ROOFTOP IN BROOKLYN

   

  One day in NYC we got to paint this beautiful painting up on a rooftop in Brooklyn. It was just.. WOW! So much fun creating something like this on a rooftop :) cool right? Well I’m at Arlanda atm waiting for the flight that is going to take me to Malaga and then Marbella. I’m off to fightbox bootcamp!! So much fun!

  ___________________________

  En dag i NYC så målade vi en tavla uppe på ett rooftop i brooklyn. Det var helt.. wow!! Så himla kul att skapa nått sånt uppe på ett rooftop liksom :) Hur coolt? Aja, jag är på Arlanda nu och inväntar flyget som ska ta mig till Malaga och sen vidare till Marbella. Jag är på G till Fightbox bootcamp!! så kul!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Rooftop”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här